Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Bemásoltam a keresőbe: "A keresésre nincs találat.
Ellenőrizd a helyesírást, vagy próbálkozz egy másik kifejezéssel."
Pedig nem átírtam, hanem másoltam-beillesztettem!
Jó titkosan vagy fent. :D
Nem tudom... De komolyan!
Néha azt hiszem, minden oké, néha meg azt, hogy semmi sem... :S
Bejelölnélek, de nem talállak! :D
Komolyan: hiába írom be a neved, nem dob ki találatot... A férjezett neveddel vagy fent, vagy a lánykorin?
Szia Marcsi!
Bocsi, csak most láttam, hogy írtál. A naplódat pedig olvastam tegnap. Cuki a kuttyotok!
Azért alkalomadtán írhatnál kicsit többet is.
Puszi!!!
Szép jó estét!!!!!!!!!!!
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
szia!
Ja, meghagytam a kedvenceim között, de nem nagy élet van itt.
Szia Garamond!
Te még jársz erre néha? :)
Artiny:
Lehet, hogy olyan volt a témája, ami tiltott, és a moderátor egyszerűen törölte.
Garamond indoka se lenne rossz, de akkor is megmaradna a fórumcím, de csak az, és mikor belelépünk, akkor az 1. bejegyzés felett oda lenne írva, hogy összevonva egy másik fórummal, és egy (vagy több) nyíl, ami át is visz arra a fórumra.
Tehát pl. így:
Helotok...ma feltettem egy kérdést,uj temát de nem találom,hogy hol van és hogy válaszoltak e rá.
felakartam tenni uj kerdest de 24oraig nem enged ..szoval a kerdes fel van teve de hol tudom megnezni??
Huhh, ne haragudj, csak közben Dorina lefoglalt. Kicsit furcsa mostanában.
El kellett kezdeni a hozzátáplálást, mert itt nincs Konakion, mint otthon, és így nem jutna Kvitaminhoz. De elég nehéz. Mivel nem ismeri a tápszert, a pocakja nincs felkészülve a nehezebb kajákra, és így ugye még az alma is annak számít.
Szenvedünk. A legszarabb az egészben, hogy látom rajta, hogy képes lenne megenni egy egész üveg bébiételt, de a pocakja nem bírja.
A tejem meg valamiért nem elég dús, 3/4 10kor fejezte be a szopit, 11kor meg már éhes volt. Így csináltam neki trutyit: 40 ml répa, 20 ml alma-őszibarack és 20 ml almalé.
A napokban az is volt a baja, hogy a répa megfogta a hasát. Meg sajna arra is rá kellett jönnöm, hogy míg szoptatok, mindentől szeles vagyok kicsit, és ami engem azzá tesz, az belemegy a tejembe is, így Dorinát is pukiztatja. :(
Ráadásul megindult a foga is, szerintem az is zavarja.
És akkor ugye még ott van Kiara is. :)
Szóval úgy szép az élet, ha zajlik! :DDD
Köszönöm a bókot a csajok nevében. :)
Megvagyunk, bár fura, hogy megint kisbaba van. Kiarával már egész jól el lehetett mászkálni, most meg ugye megint időhöz vagyunk nagyon kötve, a szopik miatt.
De nem panaszkodom, mert legalább tudok szoptatni! Sokaknak ez nem jön össze...
Éjjel már csak max. 1x kel, de az sem mindig, este 10től reggel 6ig alvás van. :) Nem tudom, hogy mázli-e, vagy jól oldottam meg, de "az éjjel alvásra való" című mutatványt mindkét csajszi elég gyorsan elsajátította.
Bár Dorinával voltak éjszakák, mikor azt mondtam, megzavarodok, mert az elején volt, hogy óránként kelt enni. Nem tudom, mi volt vele, az a gyanúm, hogy alultáplált volt, ezért gyorsan elfáradt szopi közben, ettől elaludt, viszont mivel nem lakott jól, gyorsan felébredt.
Amúgy az olyan embereket sosem értettem, akik csak sajnálkozni tudnak. Szerintem ez csak még jobban lehúzza az ember hangulatát. Okés, legyen együttérző, de nem kell a szánalom, inkább a vígasztaló, bátorító szó. :)
Szia!
Bocsi, nem láttam, hogy írtál ide.
Már jó rég beszélgettünk. :)
A naplódat mindig olvasom, de nem írkálod tele mindenfélével, az tuti. :)
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Álljunk meg egy szóra! Vagy ne? Fórumozás és a magyar nyelv..
- A fórumozás pozitív és negatív oldala(i)
- Pár ember igazi mérgező. A kinti fórumozásaikat elnézve...