A fórumozás pozitív és negatív oldala(i) (beszélgetős fórum)
sok erdekes kerdest meglehet itt talalni-jo oldala
rossz oldala-hihetetlen buta kerdeseket tesznek fel egyesek.
Nem vagy egyedül...néha én is ideges leszek, de szerencsére egyre ritkábban:)
Meg kell tanulni: "NA ÉS?".. mióta ezt gyakorolom egyre könnyebb mindenen átlépni:)
Hát de minek? :-D
Lehet, hogy egy 11 éves volt.
Nem tudhatod, hogy kivan a túloldalon. ;-)
Egyébként a piszkálódásról szándékos idegesítésről jut eszembe...Legutóbb így jártam,és le is töröltem magam,annyira felbosszantott,hogy azt mondtam többet nem hoxázok. (De lehetetlen megállni)
Na szóval a sztori:Költözködés,tök ismeretlen a község,van egy 1 éves fiam,akit szeretnék elvinni játszótérre.Ismerőseim nagyon itt nincsenek,akik vannak azok nem tudtak segíteni a kérdésben.Játszóteret kerestem tehát.Reménykedtem hogy ebben a községben nem én hoxázok egyedül.Kaptam is segítséget de volt egy "kedves" ismeretlen aki közölte velem hogy hogy fogok én így boldogulni az életben,fogjam magam meg a gyereket,járjam be az egész települést ha játszóteret akarok.Nem számít hogy kint 40fok meleg van,menjek...Aztán még volt egy pár kedves hozzászólása,és végül közölte hogy esze ágában sincsen segíteni...Na most ez akkor mire volt jó??
Barátokat találtam, barátságokat kötöttem....ez jó!:)
Időnként olyanok támadnak -kitalált dolgokkal-, akik nem ismernek, fogalmuk nincs ki vagyok....ebben mi a jó?...semmi, ez rossz:(
Na látod, meg is van a válaszod.
Ketten csak kiteszünk egy felet! :-DDDDDDD
Valóban vannak olyanok, akik direkt beszólnak és kikezdik a fórum indítóját vagy akár egy hozzászólót. Aztán mindig akad társa, akivel felváltva piszkálódnak. A másik, hogy időnként feltűnnek olyan kérdések, amik annyira gyerekesek és naivak (legalább is számomra), hogy szinte már nevetségesek. Gondolom, hogy a kérdésfeltevő még gyerekkorú.
De volt olyan fórum is, amibe beleolvastam és két dolog futott át az agyamon: most ez vagy nem igaz vagy hihetetlenül nehéz élethelyzet.
Összességében nagyon sok sok tapasztalatot lehet szerezni, ha az ember figyelmesen olvas és nemcsak a betűket, de a sorok között is.
Nem régiben olvasgattam vissza a 3 évvel ezelőtti fórumomat. Hihetetlen, hogy milyen sok rossz tanácsot fogadtam meg. :-D
A pozitívat, meg tapasztalja szerintem mindenki. Kinek mi. :-)
További ajánlott fórumok:
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Ez pozitív vagy negatív reakció egy férfitól?
- Szerintetek mi a pozitív és a negatív oldala az anyaságnak?