Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit? (beszélgetés)
Akkor erről mi a véleményed?
Egymásba habarodtunk egy fiúval,már a közös jövőt terveztük,utaztunk,jól éreztük magunkat egymással,majd egyik óráról a másikra törölt az összes portálról,mindenhonnan.
A kihúzott magyarázat az volt,hogy szerinte nem vagyok vele őszinte.
Még csak füllenteni sem füllentettem soha neki.
Azóta is minden héten megnéz a hi5-on,de kerek-peres kijelentette,hogy ne írjak,ne keressem,felejtsem el.
Én így tettem.
Van esély?
Miért nézeget,ha nem érdeklem????
Köszi,L.
No hölgyeim, most pár sorban megírom, hogy engem mint a "teremtés koronáját" mivel lehet intenzív agyalásra késztetni! No nem azért, hogy midenki letámadjon, hiszen finom úriember vagyok:), de a férfi elméje másképpen működik mint a tiétek. Legalábbis szerény személyem a segítséget kérő vagy arra szoruló hölgyekre vagyok fogékony, mint a legtöbb - szerintem - normális férfi.Ez adódik a hímek gondoskodási ösztönéből, ami alapösztön és ugye a szexualitás szorosan kapcsolódik ehhez, mint a fajfenntartás tudat alatti, de örömszerzésként manifesztálódó jelenléte.
- Tudnál segíteni abban, hogy...
- Szerinted jól áll nekem ez a...
- Már megint...Mit csináljak?
- Van valami ötleted, hogy...
- Nyolckor végzek a ... Van kedved eljönni velem...vagy még jobb úgy befejezni, hogy ...el tudnál jönni velem( értem)
- Hónapok óta nem tudom megszerezni ezt a CD-t, könyvet, filmet,toronyórát lánccal,stb...
A kérések illetve a "panaszok" nem üzekedésre késztetik a férfit, hanem megindítják a "csetlő-botló" nő viselt dolgai és mélyebb érzelmeket keltenek benne.
Kérjetek tőlük tanácsot, segítséget és adjatok nekik feladatokat!
Meglátjátok, hogy másképpen fognak reagálni mint a hagyományos " Szép a cipőd!Dugunk?" közeledésre.
Sziasztok! Bár látom, már nem túl aktív a fórum, de azért hátha újra kedvet kap valaki...
Nekem is jól jönne egy-két tanács, mert a kedves mosoly, az őszinteség, a nyitottság, a korrekt viselkedés már úgy látszik nem divat a mai világban...
Szép napot mindenkinek!
Most tévedtem a fórumra és sajnálattal látom, elmentetek. Gyertek vissza, és kiváncsi lennék sikerült-e az ismeretség a fiukával? Hajrá egyszer élünk. Mikor már elszáll az idő felettünk, csak a szépre emlékszünk, és ha nincs mire?
Még egyszer hajrá!
Sehogyan, kár rá időt energiát pazarolni.
Ha belénkbolondul, az más.... :)))
Hát igen, ahol dolgozom (jelenleg gyes)ott nem kell semmi olyat tenni hogy beájulj némelyik egyénnél, mert még alig ismer de már kefélni akar veled!
Ide tartoznak leginkább a nős férfiak, de van aki nem nős. Egy jó menetre bármelyik nő bejönne nekik.
Tudjátok a vasút "egy nagy család" címszó alatt.
Hál istennek én nem tartozom ebbe a " családba"!!
Amúgy nem vagyok olyan hogy magamba bolondítsak egy férfit, most már előbb ki akarom ismerni, és azután majd meglátom!!
Azt, aki el van kötelezve, azt semmilyen trükkel nem lehet semerre bolondítani. (Csak a nő lesz bolond.)
Viszont ha szabad a táncra a fiú, akkor húúú miket láttam már...
Hm. Most épp egy érdekes szituációba kerültem, ami roppant tanulségos - legalábbis nekem. És bizonyítja azt is, hogy őszintének kell lenni bárminemű kapcsolatban, mert megéri, és könnyedebben lehet benne létezni.
Persze nem tudom, mert nem lehetek biztos benne, hogy elindítottam-e ketteskét a magamba bolondítás rögös(?) útján, mindenesetre érzek valamiféle változást a kapcsolatunkban, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy leültem vele beszélni, hogy hogyan tovább, és ő mit akar, és én mit akarok. És azóta sokkal jobb.
És úgy érzem, ettől most mintha még jobban tetszenék neki.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Motyogjunk magunkba(n)
- Egy csajozó típusú férfit hogyan lehet megszelídíteni?
- Hogyan tudjuk magunkban lerendezni, ha minden szempontból kevésnek érezzük magunkat a párunkhoz?
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Gondolkozzunk pozitívan, olyan egyszerű és mégis sokszor a negatívumokat vonzzuk magunkba!