Egy csajozó típusú férfit hogyan lehet megszelídíteni? (beszélgetés)
ez fura, nem gondoltam volna, hogy bármely nő így gondolkodik :) de akkor érthető, miért van sok ilyen házasság, ahol asszonyka mindent megad a pasinak, a pasi meg kényelmesen dugogat a nász mellett :)
ezek szerint tényleg van olyan nő, aki azt hiszi, hogy ha egy "csajozós" palit kiszolgál, akkor az mintaférj lesz mellette?
Nem olvasom végig a fórumot, de szerintem meglehet.
El kell vele hitetni, hogy bármerre is keresgél olyan nőt nem talál amilyen te vagy! Aki mindent megtesz neki, otthont biztosít számára és aki mellett igazán férfinak érezheti magát! :)
Persze ezért valóban tenni is kell, hogy így érezze. :D
Mi az, hogy ilyen?
Miért, milyen vagyok? Hogy ismertél meg engem, hogy ILYEN?
Egyszer fel akart szedni egy 67 éves fazon, akivel munkakapcsolatba kerültem. Öregebb volt, mint apám, alig tudtam lekoptatni. Nem volt egy jól szituált és az undor fogott el, amikor váratlanul egy munkamegbeszélés során a szexuális képességeinek ecseteléséra akart hirtelen váltani.
A jellem velünk születik és nem nagyon változik...
Gratulálok nektek!! Maradjon is így minden:)!
... de szerintem abban az időszakban minden pasi csajozik ezerrel, forr a vére és próbálgatja a ....szárnyait :D
De van az a típus, amelyik 53 évesen sem nyugszik meg, a vadászmezők örök vadászává válik.
ha bűnronda tehén lennél, valószínűleg az nem lenne mindegy a pasinak :)
persze ráakaszkodhatsz és próbálkozhatsz nála, de nem csoda, ha nem gyúlt éppen szerelemre, nem az ilyen nőcik iránt szoktak, pláne csajozós jópasik, bocsi
Nekem sikerult:-)
20 voltam a párom 25 és hetente új női voltak előttem, allandó bulizas, haverozas. Azóta eltelt 10 év született 2 gyerekünk. Maximalisan megbizok benne. Bulizas már nagyon rég nincs. Haverozas van. Hetente 2x es havi 1x ivaszat. Én nem akartam őt teljesen megvaltoztatni mindig is a tarsasag kozeppontja volt. Ezt elfogadtam. Viszont 7 év kellet amig megkomolyodott es ezek utan talaltunk egy aranykozeputat.
Felre ne ertsd 7 ev alatt se csalt meg mert nagyon szeret mai napig csak komytalan volt. Mellettem nőtt fel. Ugyhogy vannak kivetelek:-) mostmar felesegul is venne csak èn nem akarom:-)
Ja a mai napig egyebkent barmilyen nőt feltudna szedni de nem akarja. Ezt erzem és latom:-)