Hogy tudnám túltenni magam a párom exén? (beszélgetés)
Sziasztok! Nagy itt a csend de azért leírom hogy haladok ezzel a problémával.A párommal csak hétvégenként találkozunk mert nem egy városban lakunk.Pár hete volt a nagy veszekedés amit talán egy kicsit túllihegtem,ebből adódóan nem is akartam vele találkozni egy darabig.Ahogy teltek a napok úgy kezdtem megnyugodni és csak kettőnkre figyelni.A múlt hétvégén az eszemben volt a dolog,de nem említettem meg neki,ezért nagyon büszke vagyok magamra.
Viszont amit követelek az az ágy komplett cseréje!!!
Nem szívesen fekszem bele!!! Rosszul gondolom szerintetek?Természetesen ő ezt is megérti és megígérte hogy tenni fog ez ügy érdekében.
További szép napot!
Szia!
Mint ha én írtam volna a soraidat! Ugyan ezt csinálom én is,sőt kérdőre vontam hogy hány nővel volt előttem mert tudni akartam kik azok,látni akartam őket.Nem tudom megmagyarázni miért de akartam azt a listát.Ebből nagy vita lett bár tudom hogy nem szabadna ezekről a régi dolgokról beszélni,de valahogy nem tudom magam türtőztetni ezzel kapcsolatban.Időnként megnézem őket bizonyos oldalakon és persze elönt a felesleges féltékenység.Elég rossz napom lesz tőle de én újra és újra megnézem.
Köszönöm, azért jó tudni, hogy nem csak én küzdök ezzel a problémával.
Néha már rutinból nézem meg az oldalt. És te féltékeny vagy arra a nőre?
Köszönöm a segítséget, de ezt nem úgy kell érteni, hogy én folyamatosan mondogatom a páromnak. Neki csak nagyon ritkán említem, amikor már nem bírom tovább és akkor próbál segíteni, de nem nagyon tud, mivel szerintem ezt magamban kell lezárnom.
Azért is írtam ki ezt a fórumot, hogy hátha valaki tud nekem segíteni, hogy hogyan győzzem ezt le magamban.
Lassan 5 éve vagyunk együtt a párommal és az elején én is így voltam mint te, mára már el-el múlt, de néha még engem is hajt a kíváncsiság.
Idő kérdése az egész, ha ráklikkelnél kérdezd meg magadtól, hogy tényleg kíváncsi vagy rá?
Mikor mi összejöttünk jó fél évig ilyen olyan ürüggyel felhívta a páromat az exe, végül az anyukájának lett szólva, hogy beszélgessen el a lányával.
Azóta semmi, de nekem mai napig ott az a bizonyos tüske.
Nem mondom, nehéz túl lenni rajta, de inkább a pároddal és magaddal foglalkozz, örülj hogy ti együtt vagytok, mert csak ez számít! :-))
szerintem ne foglalkozz vele.két okból:
1.ne hívd fel egy másik nőre a pasid figyelmét,még akkor sem ha az az ex nője.
2.aki sokat foglalkozik a múlttal ő maga is hamar múltidővé válhat!
Bizony sok, azért vagyok itt:)
Nem nem unja, csak sajnálja, hogy nem tudok túllépni.
Azta!:) Az sok idő...a párod még nem unja?
Ez már tényleg komoly!
Szerintetek, hogy tudnám túltenni magam a párom exén?
Amikor mi összejöttünk a csaj egyfolytában nekem írogatott, bár szerencsére már leszokott róla.
Tudom elég betegesen hangzik, de napjában többször is megnézem, hogy mikor volt fent, töltött-e fel képeket...stb.
Szerencsére a páromat hidegen hagyja a nő és csak engem szeret, tehát nem féltékenységből csinálom.
De akkor miért? Miért nem tudom végre túltenni magam rajta?
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudnám a párom rávenni, hogy 5 hónap után legyen gyerek?
- Szeretem, de nagyon nehéz túltenni magam!
- Hogy tudnám magam törölni a Facebook oldaláról?
- Kérlek segítsetek! Hogy lehetne "gyorsan" túltenni magam a párkapcsolatomon?
- Hogy hogyan tudnám magamat türelemre tanítani?
- Már 10 éves történet de még nem tudtam túltenni magam rajta.