Szeretem, de nagyon nehéz túltenni magam! (beszélgetés)
Jesszus, nem sokra értékeled magad: "kirakatban jól mutatok"... Ha már magadról ennyi jut eszedbe, nem csoda, hogy mással akar beszélgetni...
Letiltani a nőt? Gondolod, nem veszi észre?
Kitörölte az üzenetet? Akkor tényleg olyan, mintha nem is lenne...
Hidd el, nincs ő annyira oda érted, hogy ne tudna nélküled élni...
Ha nem jó neked ez a kapcsoltat, miért maradsz benne?
Nem jó, mert kattogsz, vajon mi lehet köztük! ?
Kitörölte a beszélgetést, mert felgyújtottad a lába alatt a talajt! Nem akar elveszteni téged, de a másikat is akarja! Nem tud dönteni! Mindkettőtöket akar egyszerre!
Tiszteld meg magad azzal, hogy leülsz, elgondolkodsz, mennyire tiszteled te saját magad!? Annyira fog a másik is tisztelni!
Tehát, benne vagy egy kapcsolatba, ami nem harmonikus, sőt, az agyad veszted az idegtől! Nem tudod lenyelni, mert miért is kellene, de elengedni sem engeded el! Ott vergődsz egy olyan kapcsolatban, ahol te csak másodhegedűs vagy! A kommunikáció egy kapcsolat alapja! Hogyan építkezel a kapcsolatodra, ha nem működik?
Te nyitott vagy a beszélgetésekre, akkor miért az exhez megy vissza sírni? Az fogja megoldani a gondját?
Ha neked ennyi elég, akkor legyetek nagyon boldogok.
De ha jól mutatsz, csinos vagy, az ágyban is jó, és másokkal tudsz kommunikálni, akkor nem gondolod, hogy ő a gyenge láncszem?
:D
Vicces
Mindenki nélkül is lehet élni.
Olyan, mintha alábecsülnéd őt! 😳
Ha neked jó kis ékszerként villogni, folytasd csak, majd akkor lesz igazi társad, ha megértél rá!
A kirakatba jól mutatok.Csinos vagyok adok magamra(ezeket mások mondták).Az ágyban is kihozom belőle a maximumot.
Mondjuk soha nem volt gond a kommunikációval egy párkapcsolatban sem.
Azt látom hogy arra vágyik hogy 0-24 mosolyogjak.
Miközben rengeteg negatív hatás ér.....
Te: stb stb stb stb
"azzal a nővel tud beszélgetni"
Én nem látok itt ellentmondást.
Nem a nő itt a baj. Az, hogy nem tud veled beszélgetni? Miért nem? Nem vagy neki elég intelligens? Nem vagy érdekes személyiség? Ha beszélgetni nem szeret veled, mit szeret csinálni?
Rosszul vagyok, amikor egy férfi szájából azt hallom, hogy nem tudna élni valaki nélkül.
Korábban se tudtatok beszélgetni?
Láttad, hogy a regi nővel mikről beszélgetnek?
Azt mondja nem kellene neki a nő soha mert anyagias,mert bennem több a plusz stb stb
Többször mondta hogy nélkülem nem tudna élni,nincs értelme az életnek nélkülem stb stb
Amíg nem ismerted, mi tartott életben?
Nyugi, a fű kinő utána 😇
Hát a féltékenykedésnek, hisztinek , durcinak nincs helye egy kapcsolatban! Ha ezt neki eltudod fogadni, és nem mérgezed ezekkel a kapcsolatotokat, akkor van valamennyi értelme folytatni!
Én nem tudnék így élni, én keresnék olyat, aki szeret velem mindent is csinálni! Akinek nem kell még egy nő, hogy teljes legyen az élete!
Nem gondolom, hogy büntetni kellene! Titkolja, hogy miről beszélnek, vagy megengedi, hogy megnézd a csevegést?! Ha megengedi, nem kell aggódnod!
Az viszont érdekelne, hogy miért nem vagy jó beszélgető partner?!
Ne rendezz jelenetet, ne reagáld túl, mert azzal a karjaiba lököd!
Ez így elég teátrális.
Találsz majd más értelmet is, ha ő nem lesz.
Akkor tényleg jobb lesz ha megtanulsz beszélgetni,,,mert kb a fejed tetjén fog táncolni(is).
Sajnos:(
További ajánlott fórumok:
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Van egy férfi, azt hiszem, nagyon szeretem, a házassága ingatag, Kitartsak mellette, vagy felejtős?
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Fodrász a szakmám. Nagyon szeretem a munkám, de van egy kisfiam aki óvodás, és nehezen tudok tőle elhelyezkedni...
- Nagyon nehéz nekem! Mindkettőt szeretem! ✝️❤️💛✝️