Hogy lehetek magasabb ugy hogy max. egykicsit hizok? (tudásbázis)
szerintem csak hülyül. de sokan foglalkoztatok vele. az én gyermekem is 9 éves múlt, de nem ül a gép előtt órákig. Lovagol, úszik,hogy csak a sporokat emlitsem. Persez naponta rááll a mérlegre, mert tetszik neki. Nem gondolom, hogy azért, mert aggódik, hogy elhizik. 29 kg.
megoldás: ne engedjük őket eltunyulni, ill. nekünk kell példát mutatni!!! szerintetek ő a hibás!?!?!? Anyuka fent van vajon!??!
Egyetértek veled, hogy nem egészséges dolog, de nem tudom elképzelni, hogy mit eszik egy 9 éves (nem egy fiatal, az nálam más életkor és kategória) gyerek. Illetve nem hiszem, hogy nem lennének ott a szülei, akik elé rakják a kaját, és nem tűnik fel nekik, hogy a gyerekük nem eszik.
Szerintem egy ennyi idős gyerek táplálására odafigyelnek a szülők, ha nem akkor ott nem csak az evéssel van gond.
Ha valaki tényleg csak szórakozik csak, akkor biztosan nem bántódik meg a véleményemen. Szerintem a kérdés abszolút egyértelmű volt és a fenntartom hogy nem egészséges dolog. És hogy mit eszik egy fiatal, aki sovány akar lenni? Te is el tudod képzelni...
Hogyan képzeled el, hogy mit eszik, amikor nem is ismered? Lehet, hogy nem is 9 éves, csak valaki szórakozik. Szerintem nem lehet véleményt mondani senkiről, egy rosszul megfogalmazott mondat miatt.
Szerintem ez borzasztó! Milyen felnőtt lesz az olyan 9 éves gyerekből aki azon görcsöl, hogy jajj csak ne hízzon. Képzelem miket és milyen keveset ehet szegény. Miközben a növekedéshez is kéne tápanyag, arról meg ne is beszéljünk, hogy kicsi párnákcsa itt-meg ott nagyon esztétikus tud lenni késöbb. Nomeg a kisebb duciságott ki is lehetne nőni, csak ahhoz rendesen kéne enni... Amúgy pasi vagyok és nekem nem tetszenek a csontkollekciók, akiknet leretusálják a bordáit a képekről a combjuk meg egy darab csont... Jó Nálam is van kis poci és a feleségemen is szeretem, hogy van mit fogni. A magazinok szerkesztői meg mondjanak le! Népszavazást róla!
Igen, sajnos azt én is látom, hogy nagyon sokan cigiznek, rémisztően fiatalon:(
Tényleg. És a smink is komoly abban a korban. Na meg a ruha. Az öltözködébe még bele lehet szólni a pedagógusnak, de a sminkbe már nemigen. :( Ez szerintem egy ilyen fiatal bőrnek még túl korai, de ha a piercing nem, akkor... :( Meg a cigaretta :((
Szerintem senki nem bántotta.. elég nagy baj, ha ebből a pár hozzászólásól ez látszik...
Tényleg így járnak? Mondjuk sok 12-13 éves lány is olyan fejlett, hogy simán nézném 20évesnek (öltözéktől függetlenül is).
KI bántotta?
A kérdést nem értjük, mert nincs összefüggés:)
(legalábbis, ahogy ő fogalmazta meg, úgy nincs...)
ki tudja mi a cél?! Csak ő!Most írd neki, h diétázzon, meg koplaljon??? Az se jobb! De manapság már a 9 éves lányok is járnak magassarkúban(tanítói gyakorlatom alatt láttam). Na de én nem olyan magasra gondolok. Csak picit magasabb sarokra. Ebben nincs semmi rossz. na de tényleg mind1. Ez az ő dolga.:)
Tudod én nem sokára szülő leszek, ha az én gyerekem 9 lesz, biztos nem a neten tölti majd az idejét....
Behalok ezen a kérdésen:)))
Jót mosolyogtam
Így van:)))
Pedig felnőttként tényleg csodát lehet művelni a ruhával, cipóvel;)
Ne bántsuk szegényt! Nekem van egy nagyon kedves ismerősöm akivel úgy ismerkedtem meg,hogy az adatlapján:férfiként és 108 évesként tüntette fel magát,de női képet láttam.Felvettem vele a kapcsolatot és kiderült egy jó humorú aranyos hölgy.
"Kilenc" éveske írd meg a valós élet korod és problémádat,hidd el sokan fognak szeretni.
Először én is a tűsarkut javasoltam,de utána megnéztem 9 éves,ugy tudtam a hoxa 18 éven felülieknek való,mert itt azért repkednek kétértelmü szavak is,és nagyon félreérthetik)))
csak nem komoly...
vagy valaki unatkozik és hülyül....
9 évesen hoxázni.. bár nem lehet elég korán kezdeni
Kicsiláyn. Ne a neten töltsd az időd 9 évesen.. Menj inkább játszani a többiekkel. Majd fogsz Te még nőni.. Gyewrek vagy még
9 éves = gyerek
Tehát arra céloztam (viccesen), hogy nem biztos a magassarkú a cél még...pl.
...de nem érdekes:)
Könnyen. Várj még úgy 6-7 évet, és vigyázz az alakodra! :-)
kösd fel magad bokánál fogva egy fára, és fogj valami nehezet a kezedbe :D Attól lehet, hogy megnyúlsz! :D:D:D:D Ez csak vicc volt! Nehogy megcsináld! Vegyél fel magassarkú cipőt(de ne túl magasat, mert az se szép, ha nem bírsz benne menni), és a cipő mellé egy sötétebb nadrágot(fekete, barna,vagy csíkosat-lefelé menjenek a csíkok). Ez egy kicsit vékonyít. De a legfonotsabb, hogy sok zölsdéget és gyümölcsöt egyél és sportolj! Neked még fog menni! :D
Ez egy roppant érdekes gondolkodásmód lenne,,,bár ha tényleg 9 éves, akkor lehetséges:)
Én is megnéztem,még fiataka a kishölgy)))
Hogy milyen magas leszel szerintem nem tudod befolyásolni, örökölted a felmenőidtől. A súlyodat már inkább. Sportolj és étkezz egészségesen! Még nagyon fiatal vagy!! :-)
Közben megnéztem az adatlapját fórum kiírójának. 9 éves (állítólag)
További ajánlott fórumok: