Minimum hány cm-rel legyen magasabb a férfi a nőnél? (beszélgetés)
..Természetesen, csak, ha e kettő között kell választani..
Viszont a külcsín önmagában mit sem ér, mivel a belbecs is rendkívül fontos, ha nem fontosabb, mint a megjelenés!
Az irreális anyagi és egyéb elvárásokkal pedig az a probléma, hogy a nők és a férfiak is leszűkítik a saját párválasztási lehetőségeiket. ..aztán csodálkoznak!🙂
...nem az lenne a legfontosabb kritérium, hogy "agya" legyen az illetőnek?!🙂
19 sz-ban átfogó felmérést készitettek az alföldi lakosság fizikai állapotáról és az jött ki, hogy a Jászságban a legmagasabbak ,mert ők legmódosabbak.A jómód és a magasságnövekedés közötti összefüggést nem én találtam ki, a japánok pl tipikusan alacsonynak hitt emberek,de az utóbbi 60 évben náluk is nőtt a magasság, ugye ahogy bekerültek a fejlett országok közé.
Egyébként igen,a hollandok maguk is azt mondják,hogy a sok tej segit.
Nyilván ez megint csak stat, biztos van kicsike milliárdos is.
Kosár: ott eleve szelektálnak,eleve azt veszik be a csapatba,akiből kinézhető genetika alapján a magas termet, vannak erre már szuper mérései a sportorvoslásnak.
Délután van, akit fejjel lefelé lábbal akasztanak fel, azok jó-irányba "nőnek".
Tudatom veled, h én elég magas vagyok ahhoz, h a lábam leérjen a földre.
-:DDDDDDDD
Igen, most egyedül vagyok.
Biztos van az is, de ez a sport, amúgy is megnyújtja az embert szerintem. Én mindig mondom, hogy azért lettem ilyen magas (165 cm), mert sokat kosaraztam:DDD
Szerintem, ha nem kosarazok heti kétszer, akkor én is 150 cm lennék, mint a legtöbb nőrokonom;)
Kérdés, erősíti-e a répa a férfi nemi szervet?
Válasz, igen, ha jó erősen mellé van kötve.
alacsony férfi magas nő pár is lehet boldog
A magyar nők úgy 3-4%-a 175 cm feletti és akkor az még nem is extrém magas.Vagyis a nők 96-97%-a 175 cm alatti.Elenyésző a magas nők aránya.
A jómódúbb országokban egyébként nagyobb.
Az emberek saccperkábé ugyanolyan ember mellett kötnek ki nagyjából, nyilván vannak kilengések lefelé-felfelé,amik pont azért,mert kilengések, jobban szemet szúrnak és akkor az ember meg is jegyzi őket,mert feltűnő , de ha utána számol, azt veszi észre, hogy ez mégiscsak kivétel.
A magyar nők úgy 3-4%-a 175 cm feletti és akkor az még nem is extrém magas.Vagyis a nők 96-97%-a 175 cm feletti.
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek, úgy, hogy minimum 2 db kettősmássalhangzó legyen benne
- Ha 40 cm-el magasabb a pasi, Téged zavarna?
- Tudja valaki miért vonták meg a tartósan beteg, állandó gyógyszerezésre szoruló asztmás gyerekektől a magasabb családi pótlékot?
- Magasság - Hogyan lehetnék magasabb?
- Gyorsabban, magasabbra, erősebben!
- Írásbeli nyelvvizsgán mennyi minimum pontot kell összeszedni, hogy meg legyen a bizi?