Hogy lehet újrakezdeni ebből? (beszélgetős fórum)
Csak ezt a kommentedet olvastam el, többet nem is kell.
Bantalmazo kapcsolatból egy dolgot tehetsz.... Menekülsz!!!
Hová?
Ez egy jó kérdés?
Minél előbb mennetek kell, ez nem kérdés.
Szerinted a sracodbol milyen ember lesz, amikor azt látja, apu a falba veri anyu fejét?
Inkább nem írom le.
Anyad hülye, már megbocsass, az ilyen anyát le kell xarni.
Durván hülyének vagy nézve, és ki vagy használva.
Nincs egyetlen barátnőd, aki segithetne?
Mennyit keresel havonta?
Gondolkodom valamilyen megoldáson... :)
Csak ezt a kommentedet olvastam el, többet nem is kell.
Bantalmazo kapcsolatból egy dolgot tehetsz.... Menekülsz!!!
Hová?
Ez egy jó kérdés?
Minél előbb mennetek kell, ez nem kérdés.
Szerinted a sracodbol milyen ember lesz, amikor azt látja, apu a falba veri anyu fejét?
Inkább nem írom le.
Anyad hülye, már megbocsass, az ilyen anyát le kell xarni.
Durván hülyének vagy nézve, és ki vagy használva.
Nincs egyetlen barátnőd, aki segithetne?
Mennyit keresel havonta?
Gondolkodom valamilyen megoldáson...
koltozz a szuleidhez. meg mindig jobb, mint ez a helyzet. az, hogy megprobalnak lebeszelni arrol, hogy elhagyd a parod, nem jelenti, hogy becsapnak az orrod elott az ajtot. ha nem csak felveted a lehetoseget, hanem konkretan elhatarozod, akkor egyertelmusitheted a helyzetet
nem fogjak elvenni toled a gyereket, barmivel is fenyegetozik a pasi. nem kell mindent most azonnal megoldanod a jovore nezve, eleg, ha el tudsz koltozni, es fedel lesz a fejetek felett. utan lesz idod kitalalni, hogy hogyan tovabb, mennyit tudsz felretenni, esetleg uj munkat talalni stb.
Hozd rendbe magad.
Becsüld meg magad. Húzd ki magad. Vegyél zoknit. Olvasd el ezt:
Válaszolj magadnak.
Kezdj el dolgozni magadon.
Aztán csinálj tervet. Ha elindulsz az úton, kapsz segítséget.
Ha becsülöd magad, mások is becsülni fognak.
A gyermeked apja bántalmazó.
...tehát erős nő vagy. Erősebb, mint a gyermeked apja, ezért minden téren gyengíteni igyekszik téged.
Ha akarod, sikerülni fog.
Nekem sikerült.
Hívd fel a NANE-t, ott kapsz jogi tanácsadást is. Beírod a gugliba rögtön megtalálod.
Szedd össze a látleleteid és egy váltás ruhát, vidd be a munkahelyedre. Mindenképp beszélj a NANE-sekkel, mert tudnak segíteni. Ha nem boldogulsz ezen az úton, akkor költözz a gyermekeddel a nagynénédhez. Nem ismerem a magyarországi törvényeket, nem tudom, hova kell a gyermek tartozkodási helyét bejelenteni. Ezt meg kell kérdezni, mert másképp gyermekrablás, ha elviszed a jelenlegi lakhelyéről. Egyidőben intézném a távoltartást, mert nem fogja ennyiben hagyni. A munkatársakra számíthatsz?
Poenos beszolas de nem hiszem h helyenvalo...bocsi, de nem gondolom h a foruminditot felviditotta.
eleg nehez helyzetben van es nem csipkelodesre van szuksege.
Sajnalom a helyzeted oszinten nagyon gaz h a parod ilyeneket mond a gyereknek. Nem artana elgondolkoznia h egy apa nem mondhat ilyet a fianak...o viselkedhetne apakent.
Nem tudom h hogyan de mindenkepp vaktoztatnod kell mert erre ra fogsz menni. Elsonek penz ide vagy oda menj el szabadsagra es legyel a fiaddal par napot. Beszelj vele is a temarol es gondold at vajon igazabol mire van szuksege. Neked nem erre az eletre...plane h semmibe vagy veve otthon mint no es anya is. Ha lehet beszelj errol a paroddal is, mar ha lehet. A testi bantalmazasrol meg annyit h ne turd el...soha semmilyen formaban. Nem normalis dolog es a gyerek meg ne ezt tanulja meg.
Szedd ossze a gondolataidat es a lehetosegeidet. Nincs valaki a csaladban akihez mehetnetek vagy valaki akivel ossze tudnal fogni? Legyen az barat vagy csaladtag...
De a ráül a pénzre, hova megy el mégis? Úgy értem, egyrészt jogos, hogy spóroljatok mert amiket írtál, hogy mennyiből kell élnetek, hát nem mindenre kerül. Ettől függetlenül én megértelek, hogy egy-két új dolgot is akarsz venni a gyereknek, nemcsak használtat, meg gondolom, nem mentek se nyaralni, sehova. De akkor a kedves férj hova teszi a pénzt? Értem, hogy kiszámolja, de ha félre is tesz, abból neked is jár.
A többi, a szokásos, hogy gyerek után poszesszív lett meg minden, ezek nagyon gyakoriak a férfiaknál, és önzőnek tartom a viselkedését. Két munkád van, güzülsz egész nap és akkor még te kuncsorogj 20forintért mintha minden pénzt ő keresne. Hánynom kell az ilyen pöcsöktől, bocsánat. Teljesen elnyom, menj a nagynénédhez, amint tudsz.
Van benned potenciál, dolgozol, kitartó vagy, nem lazsálsz. Akkor meg mi szükséged van 27 évesen egy ilyen alakra?
Minek ismerte volna meg 5 eve, ha gyerek is csak 3 eve van? Apuka siman kavarhatja ugy a dolgokat, hogy a ket anya ne talalkozzon, nehogy a TI megtudjon valamit a valas igazi okarol es kinyiljon a szeme.
Teljesen mindegy, hogy gyerekek kozott hany ev a korkulonbseg, az egy kapocs, ha ervnek tartod ha nem, attol meg az.
Lehet, hogy hazhoz megy a pofonert, de ha csak ul es sirdogal, akkor elete vegeig hazho (haza) fog jarni a pofonert.
Ja, féltestvér. Ha apuka úgy szervezi a programot, a két gyerek találkozhat. Szerintem nem véletlen, hogy nem szoktak az ex-asszonyok maguk külön azért szervezkedni, hogy a különböző fészekalj összejárhasson. Amúgy meg egy 3 éves gyerekről van szó, aki heti vagy két heti alkalommal lát egy nála jóval idősebb gyereket, akivel nincsenek egy szinten. Szerintem ez az "érv" semmit nem nyom a latban ebben a helyzetben.
"Exfeleség asszonyság" 5 év alatt nem ismerte meg az új nőt miközben a gyerekek álítólag úgy össze vannak nőve. Azért ennek van valami oka. Ex nem hal bele a kérdésbe, csak a kérdező is készüljön fel, hogyha megcifrázva elküldi a búsba, akkor maga ment házhoz a pofonért.
már az is egy hatalmas hiba volt, h hagyta magát lebeszélni az egyetemről...hiszen akkor valószínűleg jobb munkája lehetne a TI-nak, könnyebb lenne az élete. a másik nagy hiba a gyerek, de ezt nagyon durva így kijelenteni.
talán tényleg az exasszonytól kellene megkérdezni, hogy ő mit csinált. könnyen lehet, h őt is bántalmazta.
További ajánlott fórumok:
- Hallott már vki róla, hogy a babáknak nem lehet egy éves korukig vágni a hajukat? Mi ebből az igazság?
- Megcsalás, majd 2, 5 év szünet után újrakezdés. Boldogok lehetünk?
- Hogy lehet ebből kitörni???
- Kényszerevés - hogy lehet ebből kilépni?
- Van ennek a viselkedésnek/jelenségnek neve? És a legfontosabb, hogy lehet ebből kitörni?
- Kiderült, hogy terhes vagyok kb. 5 hetes! Amikor nem tudtam még, gyógyszert vettem be. Lehet ebből baj?