Hogy lehet klubot törölni? (tudásbázis)
Csak úgy, hogy mindenkit kiléptetsz a klubból, de nehéz töröltetni. A moderátornak kell írni, csak ő tudja törölni, de csak abban az esetben teszi,meg, ha nincs más, aki átvenné tőled a klub vezetését a tagok közül. Nekem is így volt nem rég hogy csak úgy törölte a klubbot..
Kérem segítsenek! Van két klubom de törölni szeretném, hogyan lehet?
Ha a moderátort kéred meg, hamarabb sikerül!hoxa nagyon elfoglalt.a mosik, meg olyan aranyosak, segítenek gyorsan:))
Tisztelt hoxa!a mellplasztika fórumban vagyok regisztrãlva, cicapam névvel,véletlen rossz jelet küldtem a törpilla nevü tagnak. Egy lefelè mutatò ujjat. Kérem,minél hamarabb töröljék,mert nem szeretnèm az illetőt megbântani.előre is köszönöm,zsuzsa!
Ez nem a cimtől függ szerintem.:-)
Érdekes, h behalt a klubod, a cím alapján azt gondolná az ember, hogy pörögni fog.
Mindent igy lehet töröltetni.Naplót, Klubot is,nem müködö tudásbázis fórumokat.Hoxának cimezd a levelet, és ird a klub nevét.És ő kitörli.:-)
A hoxának kell irni és kérni a törlését.
Nem látogatják a klubomat, szeretném megszüntetni, hogyan lehet?
Csak nem működő klubot törölnek.Ezt hoxa nemrég írta valahol.ha vannak tagjai, akkor át lehet adni másnak,le lehet mondani a tulajdonosi címről.Ha nem működik,nincsenek tagok, akkor törlik.
töröld egyesével a hozzászólásokat, ha annyira nem bírod.
Bizonyára sok a dolga a Moderátornak, de nyugi, rád is sor kerül majd! Nem lehet annyira sürgős, vagy igen?
Hogy lehet klubbot törölni? Már írtam, és még sem törlik.
Csak nem működő klubot törlünk.
Ha vannak tagjai és több hozzászólás, akkor nem töröljük.
A klub tulajdoni jogát át lehet adni másnak, így a klubtulajdonos ki tud lépni a klubból, de a klub nem szűnik meg.
A moderátornak írt priviben lehet kérni a nem működő klub törlését.
Ha a klubtulajdonos átadná a klubot másnak, akkor nekem meg kell írni priviben, hogy melyik klubot és kinek a nevére kell átrakni. (Az illető beleegyezése szükséges)
Hogy lehet klubbot törölni?
igen rájöttem :-) azt akartam, hogy mindenki láthassa, nem gondoltam bele, hogy ez valakinek nagyon kínos lehet...
Ja, nikolett! Nincs olyan hogy titkos klub, a jellegnel vigyazz, csak tagok olvashassak es csak tagok szolhassanak hozza!
Ezt az opciot kell valasztanod, hogy titkos legyen:) ( mondjuk lehet hogy erre mar egyedul is rajottel:))))
köszi a tippet. igen tényleg elég kínos a téma.
a bulémiásra, egy kicsit elbizonytalanodtam. nem is tudom mit érzek ezzel kapcsolatban....
Lehet, hogy csak az a baj, hogy nyilvanos a klub. Lehet, hogy ha titkosra csinaltad volna, tobben jelentkeznenek ( ha a tema kenyes, nem biztos hogy akarnak olvasva lenni, viszont titkosba batrabban hozzaszolnanak)
Mondjuk a klub jelleget nem lehet megvaltoztatni, toroltesd a moderatorral es nyiss egy masikat az adott temaban de titkosat aztan meglatod:)
Látom kettő is van melyikre gondoltál?
További ajánlott fórumok: