Tudja valaki hogyan lehet törölni a gépemen az előzményeket? (beszélgetés)
igen!!
de visszaáll minden kilépésnél a törlés nem állandóra szólt ,,,,
Nem értem???Komolyan.
Én most úgy átállítottam a gépemet,hogy sehol semmi,se előzmény se előző keresések,se semmi??:)
Te vagy a rendszer gazda?
Na akkor újra:)))
Vezérlőpult-internetbeállítások-tartalom fül-autómatikus kiegészítés-beállítások-
kijön egy kis ablak(automatikus kiegészitésbeállításai),vedd ki a pipát onnan ,ahonnan gondolod(szerintem mindből) és menj vissza az általánosba a törlés gombra.
Asszem szőke vagyok ehhez,nem értem!!??:))))))
Hol,mi?
Ezt nem értem?
Milyen progikról beszélsz?
Nem csak a weblapokat akartad megröptetni,hogy ne tudjanak kutakodni merre jártál?
Sikerült!:))
Remek:)
Mert az előbb még azt írtad ,minden ott van:((
Na most sikeresen kitöröltem és átállítottam a gépem,megyek vissza ,és újra beállítom:)
Én nem szeretek pötyögni folyton,és szeretem megtalálni az előzményeimet is,így egyszerűbb nekem:))
Vezérlőpult-internetbeállítások-általános (fül)-böngészési előzmények törlése-kisablak kijön,pipáld ki amit kérdez,aztán törlés.
Ez eltart egy ideig.Aztán ugyanitt a törlés után van egy beállítások választási lehetőség,itt átállíthatod 0 -ra az előzmények megörzését,na ezután jöhet a 26-os hsz-ben leírt beállítás ,és azt hiszem így már nálad is működni fog:)))
remélem:))
Nem ,nálam nincs.
Ha bezárom az oldalt akkor eltűnik.
Nem elég mondjuk a belépésnél rákattintanom és hozza a nincnevet,hanem be kell pötyögnöm mindent.Se az ablakokban nem jelenik meg semmi ,az előzmények is csak annyi amennyi az új megnyitás után keletkezett!
Természetesen először minden addigi dolgot ,személyes adatot ,cookit meg mindent töröni kell,aztán jöhet ez a beállítás.
Próbálg meg!
Persze. Tudom milyen. Vicceltem csak.
Én sem szívesen engedek kollégákat a gépemhez.
Még kiderülne, hogy női portált látogatok...
Ezért szabadságra sem megyek.
Jobban mondva azt kérdezi ,hogy személyes adatokat akarod-e törölni,most néztem meg:))
Így mindig tiszta lappal indulsz.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudom törölni az előzmények menüben a nemrég bezárt lapokat?
- A számítógépen hogyan tudom törölni az előzményeket?
- Hol tudom kitörölni a DELL tipusú gépemből az előzményeket?
- Hogy tudnám törölni a böngészőben az előzményeket? (Előzmények törlése nem aktív)
- Hogyan lehet az előzmények közül egy bizonyos oldalt kitörölni és nem az összeset?
- Hogyan tudom törölni google chrome-ból az előzményeken kívül, az elmentett mail cimeket a bejelentkezés mezőben?