Hogy kell házilag gumicukrot készíteni? (tudásbázis)
Próbáld ki egyszer a zselatint, milyen.
Nem a tortazselére gondolok, hanem a zselatinra. Majd meglátod.
Az állaga nagyon jó lett, de a zselatin szaga, az borzasztó.
Soha nem csináltam még házi gumicukit,így elképzelni se tudom milyen lehet valójában.Egy valamit viszont nem értek.Rengeteg főzős blogon szerepel a házi gumicukor,olyanon is akinek gyereke van és rendszeresen készíti nekik,illetve a saját blogján is megosztja.Mindenhol zselatin porból írja.Az övék hogy nem lesz büdös,enyves szagú???Mert,ha az lenne,akkor nyilván nem osztaná meg országgal-világgal.
A szörp vagy a gyümölcslé sem nyomja el azt a mellékbukét?
Ezek mind zselék és nem gumisak. Zselatinból csak zseléset lehet sajnos készíteni.
Én olyat szerettem volna, mint pl. a gumimacik, amiket rágni kell.
(mindjárt megkapom, hogy akkor gumibelsőt, vagy ....-t rágjak.)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell házilag zsemlemorzsát készíteni? Mivel lehet megdarálni?
- Hogyan kell tortillát készíteni házilag?
- Tudja valaki, hogyan kell készíteni teljes kiőrlésű lisztből zsömlét vagy kiflit házilag sütőben?
- Hogyan kell templomi/áldoztató ostyát készíteni házilag?
- Hogyan kell házilag majonézt készíteni?
- Hogyan kell kovászt készíteni házilag?