Hogy állítsam be a Soehnle 64120 Body Balance London személymérlegem? (tudásbázis)
Jaj, de jó!!!
Köszi, köszi!!! Igen, ott van az én mérlegem is.
És igen, magyarul is megvan.
Ja, szuper jó mérleg, csak egy baja van: mindig túl sok kilót mutat. :-D
Helló!
Ezt találtam neked:
Ahogy láttam a te készüléked (64120 5 Body Balance London) is köztük van, katt a pdf jelre jobbra mellette, és töltsd le a használati útmutatót, szerintem magyarul is benne van :)
Ja, és tök jó mérleged van :)
:-)
Azért ha valaki tudna küldeni egy használati utasítást, megköszönném.
(Hátha olvassa ezt egy Soenhle-szervízes, vagy egy mérlegeket árusító, ezzel foglalkozó ember ;-) )
De, elment.
Több embere be lehet programozni, s amikor ráálsz, akkor kiírja, Te melyik vagy (a testsúlyod alapján "tudja"). Mikor megvettük,beprogramoztuk,akkor kellett beállítani a magasságot, a kort, és hogy nő, vagy férfi az illető. Azt hiszem 8 emberre lehet beállítani, s testzsírt, és vizet is mér. Így elemcsere után működik ugyan - a ráálló ember testsúlyát megméri, kijelzi - de mást nem. A "beprogramozás" nincs meg. Nem lenne nagy munka beállítani, csak a sok gomb közül nem tudom, mikor mit kell nyomni. :-)
Nem találtam meg neten a használati utasítását,menj vissza a boltba ahol vetted,és nézd meg a másik dobozban a használatiját. ;)
Vagy írj egy emilt a sohenle cégnek,hogy küldjék meg részedre a használatiját ;)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan állítsam meg az ilyen édességzabálási rohamaimat?
- Hogyan állítsam le a gyereket?
- Hogyan állítsam be a Facebook-on a cookie-k engedélyezését?
- Van egy digitális személymérlegem!MIt jelent rajta az lb vagy az st jelzés?
- Hol és mennyiért vennétek (vettetek) megbízható, strapabíró, digitális személymérleget?
- Tudnál nekem, megbízható személymérleget ajánlani?