Tudnál nekem, megbízható személymérleget ajánlani? (tudásbázis)
A klasszikus mérleg is ilyen, énis úgy szoktam h pár éve kiválasztottam egy parkettacsíkot, és ott mérem mindig:D
Egyszer énis vettem újat, mert nem hittem a szememnek, de sajnos tévedtem ugynannyit mutatott azis..
minden mérleg ilyen ami digitális...
a legjobb ha mindig ugyanazon a helyen mérsz vele!!!!!
ezért kár újat venned, az enyém is csinálja, a barátnőmé sencor az is, és a benti mérleg is, ami braun((
Nem kell, hogy mindenfélét mérjen. (nem hiszek a testzsírmérő mérlegben) Kizárólag súlymérésre használnám:)
A mostani mérlegemmel nem tudom mi van, mert pl. 1/2 méterrrel odébb viszem, és képes +1kg-al többet mutatni. (vagy ennyit számít, hogy vízszíntben legyen, ennyire érzékeny lenne, vagy elemprobléma) Kicsit csalódott vagyok, mert majd' 9 ezer ft-ba került. Jó, ennél van drágább is, de szerintem még ennyi is sok egy mérlegért!
További ajánlott fórumok:
- Hol és mennyiért vennétek (vettetek) megbízható, strapabíró, digitális személymérleget?
- Most épülő házunkba épitett konyhát szeretnék. Tudtok nekem segiteni!?! Hol találhatok megbizható kivitelezőt!?!?
- Tud valaki nekem információt adni Livikuckó megbízhatóságáról? Van itt valaki, aki már használta a szolgáltatását?
- Angolul jól tudó valakit keresek, aki lefordítana nekem egy fontos szöveget, és úgy tenné ezt, hogy 1000%-ig megbízhatok benne.
- Olcsó megbízható gázszerelőt tud ajánlani valaki nekem?
- Tudtok nekem ajánlani egy megbízható kozmetikust Nyíregyházán?