Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Házi készítésű pizzát lehet lefagyasztani? Valakinek van tapasztalata? fórum

Házi készítésű pizzát lehet lefagyasztani? Valakinek van tapasztalata? (tudásbázis)


2011. nov. 25. 11:19
persze hogy lehet,semmi baja sem lesz,jo etvagyat hozza!
2011. okt. 29. 21:36
jaja
16. 9e19dcb0b4 (válaszként erre: 15. - Moncsicsi83)
2009. febr. 1. 16:08

Én is fogok csinálni a jövő héten!

Jó étvágyat!

2009. febr. 1. 12:12
Köszönöm szépen nektek, hogy írtatok. Szerintem jövő héten kipróbálom. Elősütöm, aztán bevágom a fagyóba. Páromnak már csak annyi dolga lesz, hogy rápakolja a cuccot, bevágja a sütőbe és már kész is :)
14. Setna
2009. febr. 1. 11:29
Így van. Elősütés, majd fagyasztás, aztán mikor előkapják, lehet rászórni a szajrét. Három bélpoklos öcsém van, akik persze mindig akkor pizzáznának, mikor nem vagyok otthon, hogy ,megcsináljam. Nálunk évek óta ezzel a módszerrel megy az ügy. Próbáld csak ki nyugodtan, tökéletes lesz.
13. 9e19dcb0b4 (válaszként erre: 12. - Moncsicsi83)
2009. febr. 1. 09:30

És hogy döntöttél?

Megpróbálod a félkészre elősütést - majd fagyasztást?

12. moncsicsi83 (válaszként erre: 11. - 9e19dcb0b4)
2009. febr. 1. 09:00
Igen, ragaszkodok, mert a bolti elősütött nem ízlik annyira, és amit én csinálok pizzatésztát az már bevált. Csak nem csináltam még ilyen fagyasztottat, pedig lenne rá igény :)
2009. jan. 31. 22:45

Most nézem hogy ragaszkodsz a házi készítésűhöz!

Sz.tem próbáld ki az elősütést! (ahogy írtam)

Biztosan jó lesz!

10. 9e19dcb0b4 (válaszként erre: 9. - Moncsicsi83)
2009. jan. 31. 22:37

Így konkrétan nem, de készen vásároltam lapokat, és azt fagyasztottam le.

Fogyasztás előtt megpakoltam, s sütöttem (inkább melegítettem kb. 10-15 percig.

Üres, (sült) lapokat bárhol lehet kapni!

9. moncsicsi83 (válaszként erre: 8. - 9e19dcb0b4)
2009. jan. 31. 22:19
Te ezt kipróbáltad már?
8. 9e19dcb0b4 (válaszként erre: 7. - Moncsicsi83)
2009. jan. 31. 22:05

Szerintem úgy lehetne, hogy a lapokat félig megsütni,(kb.15 perc), s ha kihűlt utána lefagyasztani!

Fogyasztás előtt a lapokat kivenni, ráhalmozni a "rakományt" s azzal együtt még kb. 10-15 percig készre sütni!

7. moncsicsi83 (válaszként erre: 6. - Szanád)
2009. jan. 31. 21:36
Tudom, hogy frissen jobb. Páromnak akarok lefagyasztani, hogy ha kell ki tudja kapni a fagyóból (ha elfogy a főtt kaja és még éhes) és meg tudja magának csinálni... Mintha mirelit pizzát venne és megsütné, csak itt maga pakolná rá amit szeretne... De lehet ez nem fog összejönni
6. szanád (válaszként erre: 5. - Moncsicsi83)
2009. jan. 31. 21:31

összegyúrom,kiadagolom , zacsiba teszem...nem kelesztem meg..

amikor sütni akarok pizzát akkor kiveyszem mondjuk előző este a hűtőbe teszem , majd reggel kiveszem és ott hagyom kelni, közben ahogy kel alakítom...

de ezt így nagyon ritkán csinálom, mert a friss az jobb....

5. moncsicsi83 (válaszként erre: 4. - Szanád)
2009. jan. 31. 21:07

Hogy csinálod? Formára nyújtod és úgy fagyasztod le?

Vagy csak megkeleszted, utána beleteszed zacsiba/dobozba és úgy a fagyóba? Miután kienged akkor ugyanolyan jó vele dolgozni, mint friss állapotban?

4. szanád (válaszként erre: 2. - Moncsicsi83)
2009. jan. 31. 20:44
én nyers állapotban szoktam lefagyasztani....
2009. jan. 31. 20:44
Van aki csinált már ilyet?
2009. jan. 31. 20:44
Arra vagyok kíváncsi, hogy ha házilag készítek pizzát, le lehet e fagyasztani, vagy hogyan érdemes csinálni (nyers, félkész, teljesen megsütött állapotban)?
2009. jan. 31. 20:42
Házi készítésű pizzát lehet lefagyasztani? Valakinek van tapasztalata?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook