Házi készítésű pizzát lehet lefagyasztani? Valakinek van tapasztalata? (tudásbázis kérdés)
Én is fogok csinálni a jövő héten!
Jó étvágyat!
És hogy döntöttél?
Megpróbálod a félkészre elősütést - majd fagyasztást?
Most nézem hogy ragaszkodsz a házi készítésűhöz!
Sz.tem próbáld ki az elősütést! (ahogy írtam)
Biztosan jó lesz!
Így konkrétan nem, de készen vásároltam lapokat, és azt fagyasztottam le.
Fogyasztás előtt megpakoltam, s sütöttem (inkább melegítettem kb. 10-15 percig.
Üres, (sült) lapokat bárhol lehet kapni!
Szerintem úgy lehetne, hogy a lapokat félig megsütni,(kb.15 perc), s ha kihűlt utána lefagyasztani!
Fogyasztás előtt a lapokat kivenni, ráhalmozni a "rakományt" s azzal együtt még kb. 10-15 percig készre sütni!
összegyúrom,kiadagolom , zacsiba teszem...nem kelesztem meg..
amikor sütni akarok pizzát akkor kiveyszem mondjuk előző este a hűtőbe teszem , majd reggel kiveszem és ott hagyom kelni, közben ahogy kel alakítom...
de ezt így nagyon ritkán csinálom, mert a friss az jobb....
Hogy csinálod? Formára nyújtod és úgy fagyasztod le?
Vagy csak megkeleszted, utána beleteszed zacsiba/dobozba és úgy a fagyóba? Miután kienged akkor ugyanolyan jó vele dolgozni, mint friss állapotban?
További ajánlott fórumok:
- Miket lehet lefagyasztani? Minden ötlet jól jön!
- Tavaly októberben lefagyasztott pontyot meg lehet még enni?
- Lehet sütőtököt lefagyasztani?
- Tudnátok segíteni abban, hogy hangfalakat amik saját készítésűek hogy lehet légmentessé tenni őket, hogy ne legyenek rajta rések?
- A házi készítésű joghurtot mibe lehet tenni?
- Saját készítésű nyers pogácsát mennyi ideig lehet lefagyasztva tartani?