Házas férfival viszony (beszélgetés)
Óóó... miért? Hogy csinálhatsz ilyen butaságot? Heti 1 szex ennyit megér??🙄🙄 Azt gondoltam friss a dolog és a pasi elmondta, hogy már nem akar a feleségével élni. De ez így egy nagy hazugság. Gondolom így nem lehet egy közös ünnep sem, se karácsony, se egy Bálint nap, sem szülinap..pff..
Minek csinálod? Nem keresel közben más pasit is?
Akkor meg pláne muszáj elengedned!
Ne pazarold el az éveidet mert azok már nem jönnek vissza és hipp-hopp teljesen egyedül találod majd magad a világban, míg ő majd vígan éli az életét a családjával!
Pontosabban kepeket posztol? Ha igen, akkor friss kepeket?
Mert nekem is volt egy olyan kapcsolatom ahol a feleseg szint ugy posztolta az idili csaladot allandoan de csak regi kepekkel! Es a no nem szazas egyszeruen hazudozik a mai napig hogy eggyutt van az exemmel mikozbe 3 evig egyutt eltem az exemmel es akkor is posztolta.. de erted egy ejszakat sem maradt kint az exem
Már ezerszer szakitottam, és újra megkeres , és újra hiszek neki.
Azt tudni kell, itt már évekről beszélünk ..
Hát figyelj! Én három durva válást láttam , amiről a posztok alapján azt gondoltam, hogy igen!! Ez az!! Létezik az igaz szerelem!
Aztán francokat! Boldogtalanságot és talán a szürke magányos hétköznapokat posztokba élték meg
Szerintem meg vannak nők, akik a látszat kedvéért posztolnak. Nem egyet ismerek.
A házasságuk kuka, de kifelé igyekszenek mást mutatni.
Oké, viszont én a számok törvénye alapján írtam. Nem írhattam mégsem, hogy Matyera, mint nő megcsalta a férjét , de fair volt a szeretővel. A férfiak kicsit másképpen működnek, tisztelet a becsületes kivételnek!
Én nem mondom, hogy nem esik jól, ha be szeretne cserkészni egy hímnemű, de annyira átlátszók, amikor a gonosz feleséggel jönnek, a meg nem értett lelkükkel, és csak a gyerek miatt maradt vele, vagy ennek ellenére megszerette volna kímélni a feleségét. Ahhha.
Én az az ember vagyok, aki sosem csalta meg a férjét. Nekem az a fontos magammal, magamnak feleljek meg. És nálam az alap, amíg valaki mellett vagyok nem kacsintgatok ki a kapcsolatból. Annak ellenére eljátszadoztam az ilyen pasikkal, hogy oké drága, ha rossz a feleségeddel, költözz el és akkor szabad a pálya. Kifogás, kifogás..... ahol meg nem volt, ott elmondtam neki is az igazat, hogy csak egy próba volt, tényleg merne-e lépni.
Azta, fenékre ültünk, akkora újdonság! 🙂
Egyetlen jótanács:
A szemednek.
Lépj tovább.
Magadnak.
Nekem egyből elszállna minden érzelmem az ilyen iránt, aki már az elején port hint a szemembe.
Aki hülyére veszi a feleségét és a szeretőjét is, nem csodálkoznék, szeretőkről is beszélhetünk.
Azt nem értem, miért gondolja valaki, aki az elsőt, másodikat megcsalja, vele nem ugyanez fog történni, vele miért lenne gerincesebb szerinted?
Ne higgy senkinek, fejezd be a viszonyt.
A posztolás is igaz lehet, hiszen a férj a családdal tölti a hétvégét és a szabadidejét. Gondolom veled lopott órái vannak. Ennyit érsz? Ha igen, akkor annyit is fogsz.
További ajánlott fórumok:
- Felkavaró találkozás egy házas férfival
- Más házasságában is alá-fölé rendeltségi viszony van? Ez normális, elfogadott dolog? Érdemes lázadozni?
- Új ptk. avagy házasság kontra bejegyzett élettársi viszony!
- Házas férfival való kapcsolat
- 40 éves, viszonylag jó házasságban élő férfi belebolondulhat annyira egy 20-as éveiben lévő nőbe, hogy felrúg érte mindent?
- Hogyan viszonyultok a párotok előző kapcsolatából/ házasságából született gyermekhez?