40 éves, viszonylag jó házasságban élő férfi belebolondulhat annyira egy 20-as éveiben lévő nőbe, hogy felrúg érte mindent? (beszélgetés)
Aztán majd ebbe a kapcsolatba is belekényelmesedik a férfi és elvárja, hogy az izgalmat a másik fél szállítsa.
Ha ez nem történik meg, akkor pedig jön az újabb csere.
És ha üres a kapcsolat azért nem mindkét fél felelős?
Sokszor azt érzem, hogy a társadalom még mindig a nőkre nyomja egy házasság fenntartásának felelősségét.
És akkor mi felelőssége van a férjnek?
igen, sztem ugy erzik ez az utolsó esélyük. nöben is van ilyen
en is tettem olyat Ami nem racionalis, de nincs idom varni. nincs koze a megcsalashoz
Ha felrúg érte mindent, akkor elhiszem.
Addig meg maximum kihasználja. ☹️
..."Ennyire el tudja varázsolni őket egy nő tekintete?"...
Nem látok idézőjelet, ezért úgy érzem a kérdésed nem kamu.
Hogy mi varázsol el egy pasit ha meglát egy húszéves nőt? Hát nem a tekintet, bár az igencsak lenyűgöző lehet.
Az evolúció gondoskodott róla hogy évezredek óta a fárfi így, vagy úgy megbolundoljon egy nőért.. Aztán pár évtized óta már jól látható a csoda..a feszes, sima bőr, a borotvált láb és hónalj, az izmos farpofák..és ezt tetézi a gyönyörű tekintet(szándékosan nem írtam szemet, mert a tekintet mindent visz)
Nos, ezek összessége az, ami miatt otthon történnek az ajtócsapkodások(jobb esetben), de önmagában a szempillarebegtetés kevés...
Szerintem.
Persze minden lehet és az ellenkezője is.
Amúgy amire azt mondjuk, hogy "viszonylag jó", az általában nem jó.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Nő, férfi, mennyire egyenlő egy házasságban?
- Egy házasságban ahol már évek óta nincs szeretet.
- 17 év magány házasságban
- Hiszel a házasságban?Ha igen, miért, ha nem, miért
- Szexhiány a házasságban - meddig tűrhető?