Hatékonyak a masszázsövek? (beszélgetés)
És még egy linkecske.
Ez egy jógalégzés. Lehet hasi-, vagy tűzlégzésnek is nevezni. A bácsi elmagyarázza hogy belégzésnél ki a has, kilégzésnél be a has, és mindezt gyors ütemben kell végrehajtani. Először lassan gyakorold. Megdolgozza a belső szerveket és mivel a köldök (hasi) csakra energiahiánya okozza az elhízást, ezért feltölti újra energiával. Fokozza a belső erőt, a vitalitást, a belső tisztulást, erősíti a hasizmot és elősegíti a fogyást. A hízás legalapvetőbb oka hogy elvesztettük a belső biztonságunkat és ez által az örömünket is. Aki gondolja végezze hogy visszataláljon a megoldáshoz.
Tudjátok mi a jó?? Kristályok. Menj el egy boltba, vegyél olcsón Hegyikristályt, Rózsakvarcot vagy Smaragdot. Megtisztítják a testet, az energiaszintet növelik és bye bye orvos. Csak fogd a kezedbe egy fél órára.
KRISTÁLYCENTRUM:
Népstadion, Utász u. 9.
nem fogom túlzásba vinni, napi 10 perc elég lesz :-P
persze a nasikat kissé hanyagolni kéne...
jéééé!De jó!
Végre valaki:):)
Minden érdekel,üdv itt!
Sziasztok!
Én most vettem egy "Vivamax slimming genius plus" nevezetű övet. Állati jól megmozgat! :-)
De az eredményről csak később tudok beszámolni, még csak tegnap óta az enyém!
Van róla egy oldalon videó, ha érdekel, átküldöm priviben, nehogy reklámnak minősüljön... :-P
Szia!
Igen,minderre én is kiváncsi lennék,de sajna seninem áll szóba velünk.
Hatékony a topshop által reklámozott masszázsöv?Anew clinical karcsúsító zselé?
Akár más típusú masszázsövről is szívesen hallanék.Az Avon karcsúsítok tényleg karcsúsítanak?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjunk le hatékonyan? 1. Az étkezés
- Hogyan lehet hatékonyan penészmentesíteni?
- Először lesz mosogatógépem, segítenétek, hogyan használjam hatékonyan?
- Hogyan felejtsünk el valakit gyorsan, hatékonyan? :)
- Szobabicikli vagy Ellipszis tréner. Melyik hatékonyabb?
- Melyik a hatékonyabb és melyiket könnyebb betartani?90 napos fogyókúra vagy update?