Melyik a hatékonyabb és melyiket könnyebb betartani?90 napos fogyókúra vagy update? (tudásbázis)
Biztos hogy nem olvasol vissza:)))
Azóta már lehet hogy hízókúrán van:DDD
Azért ez már egy jó ideje halott fórum, mi a tökömért kellett felélénkíteni...
Az uccsó hozzászólásom óta még lefogytam jó pár kilót, összesen 16 kilót, és már életmódot váltottam. Még mindig támogatom a 90 napost és társait, mert sok mindenben segítettek, de az uccsó kilók mind racionális étkezéssel& mozgással mentek le.
Hát pedig épp az életmódváltás a lényeg.
De kíváncsi vagyok, mit eszel, ha se szénhidrát, se zsír? 90 nap lekoplalást én sem tartom okos ötletnek. Olyan szintű életmódváltásra bíztatok mindenkit, ami fenntartható hosszú távon.
Mióta a világ forog,
nem képesek felnőni lakói,
csak a másikat jól lenyomni.
/Douglas Pagels/
Sok szerencsétlen bízik a csodában!
Nem kell annyit zabálni!!!
Nem értem, hogy az emberek miért szapulják a 90 napost, ha benne is van a nevében: 90 napig tart.
Nem életmódváltást jelent, hanem fogyást.
Az, hogy ki mit kezd a leadott kilók után, az az ő dolga.
Annyit tudok, hogy kereken 10 kilót fogytam vele, csak a 66. napig csináltam, azóta biciklizem és egészségesen étkezem, no meg zsírszegényen, szénhidrátszegényen (próbálkozom:D)
Azóta egy kiló és rengeteg centi lement, viszont a mellemre szerencsére visszahíztam amit kellett.
A 90 napos csak egy beugró, egy lehetőség azoknak az embereknek (mint pl. nekem is), akik túl súlyosak ahhoz, hogy a térdeik, ízületeik stb. jelentősebb káros megterhelése nélkül sportolni, s ezáltal fogyni tudjanak. Senki nem mondta, hogy ez egy egészséges módszer, de egészségesebb általában, mint az elhízás előtti étkezés, sőt, lehetőséget ad majd a későbbi egészséges életmódhoz.
Updatet nem csinálom, mert mindent édesítőz, ráadásul nem gyarapítom tovább egy hozzá nem értő kapzsi ember zsebét.
főzz a családnak is fiomat, egészségeset és diétásat
ezek nem egymás oxymoronjai, össze lehet hozni
nem nagy dolog egy körözött elkészítése zsírszegény túróval, amit utána az egész család magosra kenyérre kenhet...és finom, épp azt eszem:)
Szia! én egyik fogyiklubhoz sem csatlakoztam, bár a módszerem az update-hez áll közelebb. 15 óra után csak vizet iszom, de addig bőséges reggelin, és ebéden vagyok túl. május óta 10 kiló ment le. z első két hét volt a legrosszabb, aztán hozzászokott a szervezetem.
nagyon egyszerű, nem kell semmihez sem igazodnom, gyűlölöm a korlátokat.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Aki fogyókúrázni akar, honnan tudja melyiket válassza?
- A Ferenc József, vagy a MIRA gyógyvíz hatékonyabb-e a fogyókúrában?