Használta már valaki a mákolajat? (beszélgetés)
Én a Villarosa kapszulát szedtem változókori tüneteim enyhítésére, nagyon-nagyon jó volt, teljesen elmulasztotta a hőhullámokat, szédülést.
Azt nem tudom, csontritkulásra is hó lehet?
Kálcium Korallt is szedtem, de lehet, hogy érzékeny vagyok valamelyik összetevőjére, mert nekem a gyomrom nagyon rossz volt tőle, abba kellett hagynom. Kapszula volt.
Akkor meggondolandó...
Az is lehet, hogy egyénileg érzékenyebb vagy rá, vagy esetleg nem mindegy ki a gyártó?
Sziasztok! Én is vettem mákolajat, azt olvastam, hogy csontritkulás ellen ez a legjobb. Egy mokkáskanálnyit kell belőle naponta fogyasztani evés közben. Én egy kicsivel evés után vettem be, és olyan gyomorgörcsöt okozott minden alkalommal, hogy nem hiszem, hogy megeszem az egészet.
Még a 19 éves fiamnak sem engedem, hogy vegyen be belőle, kisebb gyereknek semmi esetre sem ajánlanám!
Nálunk gyártják a faluban.
Solio kft. olajai, nagyon sokféle van és már több helyen forgalmazzák az országban.
Használta már valaki a mákolajat?
Azt hallottam róla, hogy nagyon jó a csontritkulás ellen.
További ajánlott fórumok:
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Élt már vissza valaki a naplóddal, használták már fel ellened?