Használt már valaki Fatblock-ot? (beszélgetés)
Szia Tina!
Én most kezdtem a második dobozzal. Eddig nem sok eredményét látom. Jogosan kérdezhetnéd, hogy akkor miért kezdtem el a másodikat is? Azért, mert abban hiszek, ahhoz, hogy használjon valami, legalább két doboz kell. Én csak leírtam a saját tapasztalatomat, de nem biztos, hogy mérvadó lesz számodra. Sajnos 40. életévem betöltése után valami nagyon rosszul működöm. Olyan, mintha fordítva reagálnék dolgokra. a fogyis dolgoktól mint ettől is étvágyam lett, pedig pont az lenne az egyik hatása, hogy elvegye az étvágyat. Nem tudom. Annyira új még, hogy én is várakozó álláspontra helyezkedtem. Nagyon bzom abban, hogy lesz még más is, aki ír, és pozitív taopasztalatai vannak. Azt meg kimondottan szeretném, ha megosztaná velünk, volt-e valami plussz, ami miatt bevált a készítmény.
Tudom, hogy nem sokat segítettem, de ilyenkor az is számít, ha valaki legalább válaszol a fórumon.
Remélem, Neked jobban bejön. A DM-ben váltsd ki az 50 pontos füzetet és a 25%-os kedvezménnyel 5.000 Ft körül tudod megvenni. Mégsem 7.000 Ft.
Legyen szép estéd!
Sziasztok!
Használt már valaki fatblock fogyókúrás készítményt? Ha igen milyen tapasztalatitok vannak ezzel a tablettával kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Push up 2 tabletta használt már valaki ilyet? Ér valamit?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Hydroface öregedésgátló krémet használt már valaki? Vélemények tapasztalatok róla?
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- Használt már valaki Dianatal gélt a szülésnél?