Halihó!Valaki tudja hogy honnan tudom letölteni a Samsung 5230 telefonra az internet programot? Aktiválva van rajta. (tudásbázis)
3. 07c4794583
2010. jún. 15. 00:21
Az internet nem program, hanem egy globális számítógépes hálózat.
Sokcsillió gépből áll, ezek közül sokon weboldalak üzemelnek, amit egy BÖNGÉSZŐN keresztül meg lehet sasolni, amennyiben a telefon kapcsolati beállításai megfelelőek, tehát létre tudja hozni az internetkapcsolatot (=ő is csatlakozik ehhez a hálózathoz). Ez történhet szolgáltatón keresztül (3G) vagy wifin keresztül, ha pl van otthon wifi routered.
A telefonok többségében van beépített böngésző, úgyhogy szerintem tölts le egy tök egyszerű használati utasítást, és olvasd végig.
2010. jún. 14. 19:32
Ha valaki tudja akkor lépésről lépésre leírhatná nekem. Vagy egy olyan webcímet adjál meg ami minden le van írva szóról szóra.
Köszike
2010. jún. 14. 19:31
Halihó!Valaki tudja hogy honnan tudom letölteni a Samsung 5230 telefonra az internet programot? Aktiválva van rajta.
További ajánlott fórumok:
- Milyen appokat érdemes mobiltelefonra letölteni?
- Honnan tudok olyan programot letölteni ahol saját fényképeidet lehet ráirni cdre zenével?
- Napok óta nem tudok letölteni zenét a Youtube-ról egyik zeneletöltő programom sem működik, mi lehet az oka?Tudtok jó ingyenes programot?
- Viber alkalmazást milyen telefonra és hogyan lehet letőlteni?Lehetőleg csak az írjon aki segíteni is tud...És igen már körül néztem a neten
- Hogy lehet a Hostdrjack.com-ról letölteni azt a programot, amibe, a kockába képet tudsz betenni?
- Már rengeteg alkalommal próbáltam letölteni Messengert, de soha nem sikerül.Más programot sikerült letöltenem.Mit tegyek?