Honnan tudok olyan programot letölteni ahol saját fényképeidet lehet ráirni cdre zenével? (tudásbázis)
Lehet, h így van, én se jártam még utána. De úgy vélem, h eredetileg Linuxra készült ez a program.
Nagyon szeretjük, mert bármit lejátszik ez a program és nem kell hozzá mindenféle pluszokat leszedni.
Nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz.
VLC media player-t használunk, úgy tudom, h ez Linux-os progi, ami megy Windows alatt is, de az is lehet, h van két külön változata, van, ami erre, van ami arra jó. Valójában nem tudom. De abban biztos vagyok, h mindkét op rendszer alatt fut ez a progi. De hogy pontosan honnan ered, annak nem jártam még utána. :)
De ha tévedek, akkor írd meg. :)
>És pl. Windows használata mellett is Linuxos média >lejátszót használunk
ezt hogy érted?
Igen, sajnos a kérdező teljesen eltűnt, pedig kapott néhány tippet.
Valóban érdemesebb a Linuxot használni, nekünk is egy ideig mindkettő volt a gépen, de amióta tönkrement az előző laptopunk és megvan az új, azóta Windowsunk van. És pl. Windows használata mellett is Linuxos média lejátszót használunk, mert annál nincs jobb számunkra. :)
(Párszor leesett a földre az a gép, volt h. a macsek ugrott neki, mikor madaras természetfilmet néztünk róla...)
a kérdező brigy nem nagyon reagál a hozzászólásokra, mert ha reagálna valamit, akkor megkérdeztem volna, hogy milyen oprendszert használ, mert az fontos.
én itthon linuxot használok, és a K3B CD/DVD írót. linuxra majdnem minden progi ingyenes, így ez is.
Burn4Free 3.5 free licencű Win XP/Win 2000/Win 98/Win Me/Win NT 4.0 operációs rendszerekre, vagyis letölthető és korlátozás nélkül használható.
mint mondtam, nem reagált a brigy, így nem lehet pontos választ adni a kérdésére.... :-(
Egyébként az ingyenességről annyit, h valójában NEM NÉZTEM MEG, h ez próbaverzió v meg is maradhat a gépünkön hosszabb ideig. Pusztán rákerestem arra, h hol tölthető le az a bizonyos program, amit én is használok és ott letölthető, amit megadtam, meg még sok-sok helyen.
És valójában ingyen letölhtető, még ha próbaverzió is, lehet addig használni jogilag tiszán, amíg az általuk megadott idő le nem jár. DE A LÉNYEG, h a kérdést feltevőnek szüksége van egy progira, amiért gondolom nem szeretne pénzt kiadni, hát itt van egy, letöltheti ingyen és van elég ideje arra, h kiírja azt, amire épp szüksége van.
Egy éve nyáriszünet előtt készítettem ezt a közvéleménykutatást Magyarországon. Sajos tényleg meg kellett lepődni az eredményen...
Ok, elhiszem neked, h van regneteg ingyenes író progi, de ha ismered ezeket, akkor esetleg ajánlhatnád is a kérdést feltevőnek, hátha segítesz vele rajta.
És tényleg nem kell pont a Nero-t ismernie, én ezt nem írtam. Azt írtam, h ha használt volna bármilyen CD/DVD író programot, akkor valószínűleg emlékezne a nevére, de ha mégsem, akkor még mindig ott vannak a keresők, ahová nem a program nevét írja be, hanem más kifejezéssel keresi, pl. "CD/DVD író program" beírásával.
Ha a kérdést úgy tette volna föl, h tudnánk-e ajánlani egy szerintünk bevált/megbízható CD/DVD író programot, akkor nem lehetett volna arra gondolni, h még nem használt ilyesmit. De a kérdés azt sugallja, h még nem használt ilyet és azt se tudja, milyenek vannak belőle (név szerint) és lehet, h a keresőket se ismeri (vagy arra volt kíváncsi, h mások mit használnak és azt honnan szerezték be).
Szeretnék elnézést kérni, ha lenézőnek tűnt, amit írtam, nem annak szántam, csak azon tényeket közöltem, melyeket le tudtam vonni a kérdésből...
rengeteg valóban ingyenes program van, nem kell hozzá törvényt sérteni....
nem tudom, hol és mikor végezted a közvéleménykutatást, de valószínűleg nem mostanában és nem Magyarországon, mert itt manapság már általános iskolában tanítják a kereső SZERVEREK használatát.
továbbá rengeteg fajta cd/dvd író program létezik, nem kötelező mindenkinek pont a Nerot ismernie.
és nem kéne ilyen lenézően nyilatkozni egy valakiről, aki tanácsot kért!!!
Ha már írt ki életében bármit is, akkor tudnia kéne, h mi egy ilyen program neve. Ha esetleg elfelejtette a nevét, akkor is rá lehet keresni egy keresővel... Csak más kifejezést kell hozzá használni. Ha már használt életében egyáltalán kereső programot, akkor valószínűleg a kérdést sem tette volna föl.
Egyébként végeztem közvéleménykutatást érettségi vizsga előtt állók között és megdöbbentem, hogy a legtöbben azt se tudják, h léteznek kereső oldalak az interneten... És ezek pedig a fiatalok...
Egyébként valóban illegális kódot szerezni hozzá, de cégeken és extra lóvés embereken kívül mások nemigen veszik meg ezeket a progikat, ha ingyen is hozzá tudnak férni...
az ingyenes szó nem azt jelenti, hogy 15 napig ingyenes. félrevezető volt, amit válaszoltál a kérdezőnek.
egyáltalán nem következik a kérdéséből az, hogy életében nem írt ki semmit, csak az, hogy nem tudja, honnan lehet letölteni író progit. még az sem következik a kérdéséből, hogy neki van rá szüksége....
ez a "szerzel hozzá kódot" történet pedig illegális.
de 15 napig ingyenes :) És ha szerzel hozzá kódot, akkor továbbra is az marad.
Úgy vélem, a kérdés feltevője még életében nem írt ki semmit CD-re v DVD-re, de 15 napon belül csak képes lesz rá. :) Gondolom nincs annyi fotója meg zenéje :)
trial verzió! NEM ingyenes!
15 napos próbaverzió magyarul....
Vagy csak másold a fenti linket be a címsorba, enter, beölt a lap, ott a download now gomb, arra klikk, ingyenes.
google.co.uk
A keresőbe beírod, h: Nero download, és kiadja a találatokat. A másokikra mentem rá, aminek a főcíme: Burning 8 Download Now, erre klikk, majd a download now-ra klikk és elkezded letölteni ezzel. Be kell gondolom állítani, h hová, ha nincs beállítva, h hova szoktál letölteni. Ennyi. Utána telepíted és használod a progit.
szoftverbazis.hu
De lehet, hogy cd-író progit nem tudsz teljes verzióban letölteni :-(
További ajánlott fórumok:
- Napok óta nem tudok letölteni zenét a Youtube-ról egyik zeneletöltő programom sem működik, mi lehet az oka?Tudtok jó ingyenes programot?
- Hogy lehet a Hostdrjack.com-ról letölteni azt a programot, amibe, a kockába képet tudsz betenni?
- Már rengeteg alkalommal próbáltam letölteni Messengert, de soha nem sikerül.Más programot sikerült letöltenem.Mit tegyek?
- Honnan lehet letölteni a 2012. évi SZJA bevallásához szükséges programot?
- Melyik levelezőt programot érdemes letölteni? Nagy tárhelyű kellene.
- Hol lehet letölteni programot a Sony Ericsson W100i spiro-hoz, hogy a gép felismerje és tudjak zenét tenni rá?