Melyik levelezőt programot érdemes letölteni? Nagy tárhelyű kellene. (tudásbázis)
A helyi mappakban kell allitani, hogy hova mentse le a leveleidet, ott tudod megadni a meghajtot.
Ha nem oda rakja a leveleidet, akkor a postafioknal (valami@valami.hu) van egy olyan lehetoseg, hogy helyi mappak hasznalata (ilyen pipalos mezo). Ezt be kell pipalni es onnantol elvileg jo lesz.
Szia:)
Magyar thunderbirdet használok, és próbáltam keresni amiket itt leírtál, de én olyat találtam hogy helyi mappák, -- helyi könyvtár, és majd ott lehetne állítani akár egy másik meghajtót is. Nem tudom erre gondoltál e.
Leírom mikkel rendelkezik a levelező, és ha tudnál segíteni melyiknél keresgéljek hogy át állítsam.
* Kiszolgáló beállításai
* Másolatok és mappák
* Címzés és szerkesztés
* Lemezterület
* Levélszemét
* Tértivevény
* Biztonság
* Helyi mappák
* Lemezterület
* Levélszemét
* Levélküldő kiszolgáló SMTP
Ezek közül, hol kellene állítanom? Lépésről lépésre szeretnék haladni vele el ne rontsam.
Köszike:))
Szia
Azert telik be a postaladad, mert nincs eleg hely a merevlemezeden. Ezen nem segit, ha masik klienst toltessz le.
A thunderbird beallitasainal van egy ilyen hogy Local Mail Store (helyi level tarolo vagy valami hasonlo lehet, ha magyart hasznalsz), ennek allits be egy olyan helyet a gepeden, ahol sok helyed van, es a fiokodnal allitsd be, hogy oda tegye a leveleket.
Mappakba masolgatast pedig a szurokkel tudsz csinalni, eleg egyszeruen.
Remelem segitettem :)
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudok olyan programot letölteni ahol saját fényképeidet lehet ráirni cdre zenével?
- Napok óta nem tudok letölteni zenét a Youtube-ról egyik zeneletöltő programom sem működik, mi lehet az oka?Tudtok jó ingyenes programot?
- Hogy lehet a Hostdrjack.com-ról letölteni azt a programot, amibe, a kockába képet tudsz betenni?
- Már rengeteg alkalommal próbáltam letölteni Messengert, de soha nem sikerül.Más programot sikerült letöltenem.Mit tegyek?
- Honnan lehet letölteni a 2012. évi SZJA bevallásához szükséges programot?
- Hol lehet letölteni programot a Sony Ericsson W100i spiro-hoz, hogy a gép felismerje és tudjak zenét tenni rá?