Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Halászlé egyszerüen recept

Halászlé egyszerüen recept

Elkészítési idő 80 perc

A Halászlé egyszerüen hozzávalói:
1 kg. különféle hal,
só. 1 nagy fej vöröshagyma,
2 evőkanál fűszerpaprika,
2 db. cseresznyepaprika ( vagy száraz hegyespaprika)


A Halászlé egyszerüen elkészítési módja:
A halakat megtisztitjuk, fejet, uszonyokat levágjuk. A nagyobb szeleteker féálretesszük, besózzuk, a filézett csontot, fejet és egyéb részeket bográcsba tesszük. Megszórjuk apróra vágott vöröshagymával, felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje és erős tűzön főzzük 30 percig.Ekkor hozzáadjuk a halszeleteket, sózzuk, fűszerpaprikázzuk, beledobjuk az egyik cseresznyepaprikát és újabb 10 percig lobogó tűzön készre főzzük.Szükség szerint tovább ízesíthetjük sóval, csipős paprikával.


Kategória: Halas ételek receptjei


A halászlé egyszerüen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook