Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Hal kefires, citromos szószban recept

Hal kefires, citromos szószban recept

Elkészítési idő 20 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Hal kefires, citromos szószban hozzávalói:
50 dkg halfilé
2 dl kefir
1 cirom leve
pici gyömbér reszelve
2 ek liszt
só, bors


A Hal kefires, citromos szószban elkészítési módja:
A halat 2x2 cm-es kockákra vágom, sózom borsozom, ráfacsarom a citrom levét és 1 órát állni hagyom hűtőben. Kevés olajon megpiritom, majd rászórom a lisztet, ráöntöm a kefirt, összeforralom. Én rizzsel tálaltam.


Kategória: Halas ételek receptjei


A hal kefires, citromos szószban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook