Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Fokhagymás busa recept

Fokhagymás busa recept

A Fokhagymás busa hozzávalói:
4 nagy busa szelet
4 gerezd fokhagyma

bors
a hal áztatásához tej
a sütéshez olaj


A Fokhagymás busa elkészítési módja:
A szeleteket sózzuk borsozzuk és rákenjük a zúzott fokhagymát.Egy lapos edénybe fektetjük,annyi tejet öntünk rá ,hogy ellepje.l Legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.Másnap a tejből kiiemeljük és a nedvességet papírtörlővel leitatjuk.A hal mindkét oldalát kevés olajjal megkenjük.Roston vagy grillsütőben kb 15 perc alatt megsütjük.Köretnek burgonyapürét kínálunk mellé.


Kategória: Halas ételek receptjei


A fokhagymás busa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook