Hajfestéshez (barna színre) tudtok ajánlani jó festéket, ami feltölti a hajat, nem pedig szárítja? (tudásbázis)
A festéstől hosszabb távon tuti, hogy romlani fog a hajad minősége.
Ha van 1 jó fodrász, akiben megbízol, én őt javasolnám.
Nekem itthon a wella koleston perfect vált be, és matrix hajápoló termékeket használok hozzá, 6-8 hetente festek + havonta vágás. Nekem göndör hajam van, emiatt nagyon érzékeny, de itthon festem magamnak.
Elég sok idő mire kikísérletezed a hajadon a megfelelő árnyalatot festéket, de itt a neten már egész jó tippeket, tanácsokat lehet olvasni. Pl.: én már színezőket is bátran használok, kutyulgatok, egész jól belejöttem a dologba, mondjuk engem ez szórakoztat is.
A fodrászokban meg már nem bízom, annyi kókler, igénytelen van a piacon, és én is annyit csalódtam már -horror összegekért.
Mindegyikünk haja más,nem mondhatom hogy ez vagy az a legjobb.Ha meg arra gondoltál,,a feltölti ,,fényesebbé teszi,,,,Valóban, festés után szép a haj,imádnivalóan sima fényes.DE hosszútávon azért nagyon jót nem tesz:))
Ennek ellenére festem én is:Loreal Preference használok nagyon jó a balzsam amit adnak hozzá kitart a kövi festésig:))
Én rengeteg bolti festéket elhasználtam már, és még a szőke sem szárította, szerintem ettől nem kell tartanod.
Jelenleg a Garnier Naturalt használom, tök olcsó, gyönyörű színe van. Én a hennát kihagynám...
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?