Hagymás csirkemáj recept
45 perc
A Hagymás csirkemáj hozzávalói:
3-4 fej vöröshagyma
50 dkg csirkemáj
2-3 evőkanál sertészsír (vagy más zsiradék)
só
bors
.
A Hagymás csirkemáj elkészítési módja:
Ez egy egyszerűen elkészíthető étel: gyors, finom és tökéletes. A vöröshagymát megtisztítjuk, felcsíkozzuk, majd kissé bővebb zsíron, egy csipetke sóval, megdinszteljük. Míg a hagyma párolódik, majd pirul, a májat is megtisztítjuk, félbevágjuk, de kisebb darabokat egyben is hagyhatjuk. Ha a hagyma elkészült, a májat hozzáadjuk. Fekete borsot megőröljük és a májat megszórjuk minden oldalán és néhány perc alatt minden oldalát átsütjük. Az utolsó pillanatokban megsózzuk, még egyszer átforgatjuk és azonnal tálaljuk egyszerűen friss fehér kenyérrel.De savanyúsággal, főtt burgonyával körítve is nagyon finom
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2019. jún. 8. 14:35
A hagymás csirkemáj elkészítési módja és hozzávalói.