Habroló recept



1 cs leveles vajas tészta
1cs puding
3 dl tej
3 ek cukor(vagy szorbitum)
10 dkg margarin(vajjal izletesebb)
tejszinhab
1 ek zselatin(elhagyható)
A Habroló elkészítési módja:
Leveles , vajas tészta csíkokat tekerek a kissé kúpos,fém, cső formákra, forró sütőben kisütöm, Még melegen leszedem róla, mert később nem jön le. Krém:egyszerű pudingot főzök, amibe még melegen belekeverem a margarint.(kevés zselatin vízben feloldva is kerülhet bele,így biztos a dermedés) Tejszínhabbal fogyasztjuk. Ha gyümölcs pudingból készül a krém, gyümölcs sodó készül mellé. Ha csokisból, csokival megcsorgatva, nagyon dekoratív. Előre elkészíthető, jól tárolható. Ha vendég érkezik, csak a krémet kell elkészíteni. Aki szereti, sajtkrémmel is töltheti.
Többet olvashatsz róla naplómba, és van róla kép is.
Előre elkészíthető, jól tárolható, mindig kéznél van, csak a krémet kell elkészítened.Amilyet csak elképzelsz, és szeretsz!!!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: rolvisa, 2009. jan. 30. 00:41
A habroló elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.