Ha valakit nem kaphattatok meg, akkor kerestétek a hozzá hasonlót a másikban? (beszélgetés)
Nem, és a helyedben nem is keresnék hasonmást.
Meg foglalt nőt sem.
Jó hír, hogy vonatozol és megszólításon gondolkodsz.
Csak így tovább, bátran!
:)
Rossz helyen kérdezel!
Itt szinte mindenki nő, és mint tudjuk, ha egy nő akar valakit, akkor azt ő meg is szerzi.:D
A férfiak nem tudom, hogy vannak ezzel, de biztos vagyok benne, hogy sosem a pasi választ magának, hanem a nő teszi ezt meg. Mindig az van, amit a nő akar, még akkor is, ha a pasi azt hiszi, hogy akarta:DDDD
Pár napja a vonaton volt egy kalauz csaj...Mikor megláttam, egyből a férjes csaj jutott eszembe, mintha őt láttam volna. Gondolkodtam, hogy beszélek vele, de még sem tettem.
Tegnap megint láttam, de akkor vmit vett magának, gondolom vmi harapni valót, én meg pont akkor szálltam le a buszról és megláttam...Ma meg pont a férjes csajt láttam...ő lehetetlen számomra sajnos, de a kalauz csaj nagyon hasonlít rá. Ti is így voltatok, ha vkit nem kaphattatok meg, akkor kerestétek a hozzá hasonlót a másikban ?
További ajánlott fórumok:
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!
- 7 hetes terhesen vérezni kezdtem. 1 hete tart, valaki tapasztalt már hasonlót?
- 17 hónapos kisfiamnak acetonos szájszaga van. Tapasztalt már valaki hasonlót?
- Még sose ettem "Girosz"-t, vagy mi a neve! Hasonlót...
- Valaki élt már át hasonlót?
- Brókernet - Magnus - Van valaki köztetek, aki kötött ilyet vagy hasonlót?