Még sose ettem "Girosz"-t, vagy mi a neve! Hasonlót... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hááát, az adatlapod fotói alapján nincs..-))
mindegyiken csodaszép vagy..-)
Most esett le. 😀
Szerinted van?
Tele volt, már kiürült.
Fincsi volt.
Na, pocak tele van?
fincsi volt?
Igen, nagyon finom. És utánanéztem én is, többféle húsból is készítik, ahogy írod.
Én házilag nem fogok készíteni.
Régebben vettem egy gírosznak csúfolt mirelit förmedvényt, azt fel akartam javítani Knor gírosz alappal, de az sem javított rajta.
Ha megkívánom, maradok a jól bevált helyeimnél. Ott finom is, kiadós is. Szeretem a tálat is, meg pitában is szoktam venni. Mindegyik isteni.
:-DDD
na, majd legközelebb..-)
És ennyi, egészségedre...
ahány ház annyi szokás..-)
félreolvastalak, :Ma is megkívántam, de ma NEM vettem. 🙂
de miért nem???
Én kétféle gíroszoshoz járok. Az egyik görög, a másik török. Nem ugyanaz az íz, van némi különbség. Biztos, hogy egyikük sem csirkehúsból készíti, de nem kérdeztem rá tőlük, hogy miből is csinálják. Gyanítom, hogy sertés.
Gíroszt egy ismerősöm készít otthon csirkéből. Azt mondja, hogy isteni. Nem tudom. Nem ettem belőle. Itthon én nem készítek gíroszt. Ha megkívánom, megveszem.
Ma is megkívántam, de ma nem vettem. 🙂
A burrito is finom. 🌯
finom is az, de persze nem csirkéből..-)
Bár nálatok még nem ettem.-)
Imádom! Sokszor rendeltem házhoz, vagy személyesen hoztam haza műanyag dobozban. Itthon még erős paprika rá, mikróba forróra. Jó nagy adag 1380Ft volt, most 2400Ft
Tegnap a multinál megjelent csirke kebab 350gr 1400Ft
Megkérdezem a gyrosost súlyra mennyi lehet az ővé, bár nem méri csak ami a dobozba belefér
Rendben!
Kérlek ne haragudj! Kicsit talán érzékeny vagyok a sok anonim fórumra, most nézem csak, hogy ez vallomás! Dobtam kukoricát! Pattogtasd ki!
Cupp
További ajánlott fórumok:
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!
- 7 hetes terhesen vérezni kezdtem. 1 hete tart, valaki tapasztalt már hasonlót?
- 17 hónapos kisfiamnak acetonos szájszaga van. Tapasztalt már valaki hasonlót?
- Valaki élt már át hasonlót?
- Régen sose értettem azokat az embereket, akik előbb adtak...
- Ma megtettem azt, amiről azt gondoltam sosem leszek képes....