Ha tetszik egy fiu/lány neked, és már történtek dolgok..De nagyon bizonytalan vagy...Mit teszel?.. (beszélgetős fórum)
Az mit takar konkrétabban, hogy történtek dolgok? :)
Amugy én is hasonlo helyzetben vagyok, ha gondolod, olvasd el az én fórumtémámat: Miért van, hogy ha egy pasi szerelmes belém, de fél lépni, és ha én lépek, nem reagál? Azt hiszem, igy van a cime pontosan :)
Az az igazság, hogy pont ebben a cipőben vagyok..Hogy tetszik egy fiu, és már történtek dolgok..És egyszerűen nm tudom hogy mi legyen..Van amikor ugy tűnik hogy nem is akar engem látni meg semmi...De amikor emg találkozunk, egyszerűen tök jó minden!! Mosolygunk egymásra, meg olyan kis aranyos, meg ugy tűnik mintha keresné a társaságom!!
És nem tudom hogy mi legyen...
Rákérdezni konkrétan nem akarok..mert várok még hogy hogy alakulnak a dolgok, de nagyon bizonytalan vagyok...:(
Kérek szépen tanácsot...!!!:)
Aki esetleg tudna nekem tanácsot adni, az nyugodtan írjon nekem levelet is akár :)
További ajánlott fórumok:
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Megcsalt a férjem! Nem tudom feldolgozni magamban a történteket!!!!
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Veled milyen fura vagy durva dolgok történtek állásinterjún?
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.