Megcsalt a férjem! Nem tudom feldolgozni magamban a történteket!!!! (beszélgetés)
Nem ugy ertettem, hogy visszasomfordalt miutan elhagyott, hanem visszasomfordalt miutan megcsalt.
Te tudod, de azt is tudod, hogy soha nem fogsz neki megfelelni, ha mar nem vagy a tipusa mert senki nem valtoztathat azon, amilyen. Es szerintem pont, hogy ertekelni kell magadban, hogy formaban vagy a gyerekek utan is, ez onmagaban is jo! Nezz korul, a fel vilag fogyozik, sikertelenul, mindezt feladnad, feladnad a jo alakodat csak mert a ferjed azt mondja, hogy neki jobban tetszik egy duccos? Nehogymar!:)
Hát ez gáz... Csak azt tudom mondani, hogy hozták a formajukat:(
Plusz ebben az esetben nincsenek jogi következmények sem, lévén, hogy gondolom, nem ott házasodtatok össze. Mindenesetre a gyerektartás ugyanúgy érvényes, úgyhogy még mindig úgy gondolom, azért somfordált vissza, mert nem akar fizetni
Megnézném én azt az "őszinte" beszélgetést, ahol ők bevallják mit éreznek egymás iránt...
Amúgy lehet megalázóbb. Ha követi a tanácsodat és leülnek hármasban.
Bár nekem élből nem kéne egy félrejáró pali. Nem hogy még én kaparjak érte.
Az a csaj nem magyar? A ferjed magyar?
Bocs a kerdesert, csak azert tettem fel, mert ezek az aprosagok sokat szamitanak, minden kulturaban mashogy kezelik ezeket a dolgokat es segit megerteni, kezelni. Masreszt kulfoldon jobban szabalyozzak torvenyekkel is az ilyesmit, szoval egesz mas is kikerekedhet belole mint otthon.
Jellemzo, hogy a magyarok meg jobbra balra kefelgetnek, ferfiak es nok mert ugysem mulik rajta semmi, mashol meg mar sorozatos sms-ek az extol is stalkingnak minosulhetnek, ami buntetendo, szoval szamit, hogy melyik orszagban eltek.
Most 2 dolgot nem értek: Miért nem írtad le az elején az egészet? Pl hogy a férjed ízlése megváltozott,stb.És, hogy beszéltél a csajjal, a férjed telefonján. Mi meg nem tudva mindent, próbálunk segíteni. A másik: A mai időkben 2 hét alatt elköltözni? Ne röhögtess!
Nem adok több tanácsot, az előzőt is legszívesebben kitörölném.
Ezen át kell esni.
De a legjobb, ha hármasban leültök és megkérdezed, mit éreznek egymás iránt? Ha kell, kényszerítsd őket, hogy hárman beszélgessetek.
Ettől megalázóbb egyiknek sem lehet. Hidd el!!
Ugorj egyet, lépj tovább rajta!
A fórumod itt van, és kész.
Hogy vagy?
Jó, akkor kezdjük előről!
1. Én magam, olvas vissza kérlek, hogy kértem. Szépen, tisztelettel! Nem csak Őt, hanem Téged is!
2. Hogy az utánam következők hogy kérték, az már az Ő dolguk, de én abban sem láttam kivetnivalót.
3. Hogy Ő miért olyan hevesen reagált rá, nem tudhatom. Biztos hogy igen labilis volt, tekintve azokat, amiket most külön privátban megírtál.
4. Nem hiszem, hogy azért, mert valakiket kértünk, ne előttünk enyelegjenek, illetve civódjanak, hibásak vagyunk. A hölgy lelkiállapotáról pedig leginkább Neked lehetett fogalmad, és csak remélni tudom, hogy nem történt Vele komolyabb probléma.
5. Mint írtad, eleve ki volt borulva. De ha ezt Te tudtad, miért nem hagytad békén???????????? Erre most nagyon szépen megkérlek, hogy válaszolj!
Ő mégis úgy érezte,- írta- kitették!
pedig " sokjóemberkishelyeniselfér"- ne.
emberek vagyunk, különbözünk!
Kelll???:-}}}
Én kértem, méghozzá tisztelettel (!!!), hogy privátban folytassátok. Nekem személy szerint kínos volt olvasni. Mint említettem, nem vagyok prűd, de néha magam is elcsodálkozom azon, amit felnőtt (állítólag 60-70 év közötti) emberek csinálnak.
Megjegyzem, senkire nem szoktam rászólni. De ha kicsit elgondolkozol, netán veszed a fáradtságot és visszaolvasol, talán (reménykedjünk! :) ) belátod, hogy ez a beszélgetés nem topicba való volt, inkább privát úton kellett volna intézni. :)
ha csak közölte volna...
mond, kötelező volt olvasni?
avagy nem fért el itt?
Mint láthatod, hisz azóta sincs fórumtéma.Ez sem az!! Gondolkodj el ezen is.
akik beszóltak,azoknak nézd az eddigi tevékenységeit is,hisz másokkal is ezt szokták tenni. Váljon egészségükre!
Ne hazudj. Nagyon nem hiányzott neki a te szööveged, írta is, nem kíváncsi rá. Nehéz lett volna békén hagyni?
Ha valakinek segíteni akarok priviben teszem, nem nyilvánosan, kellemetlen helyzetbe hozva.
Mar bocsi hogy bele szolok, mert en ugyan csak olvastam a forumot, de 2 oldalon keresztul csak a Ti kettotok dolgat lehetett olvasni, ami egyaltalan nem tartozott a forum temajahoz, de ha meg legalabb elvezheto lett volna, vagy szorakoztato, de az sem. Egy mukkot nem lehetett erteni abbol az egyvelegbol, amirol kozottetek szo volt.
A masik, hogy itt kinek kellett volna tudnia, hogy szegenykemnek komoly lelki gondjai vannak? Egyreszt nem mondta, masreszt meg nehogy mar itt valakinek a lelken szaradjon az O esetleges baja, mert kozolni merte vele, hogy talan privatban lehet folytatni a csevelyt. Ne legyunk mar ovodasok!
ha átolvasod az írásait, láthatod,nem velem volt a problémája.Én csak bekapcsolódtam a beszélgetéseikbe.Amire nekem írt, azt csak vidámításkápp szántam, hogy ne legyen annyira maga alatt,Lelkileg -családi okok miatt- nagyon instabil volt.Erre tettek itt rá, holott irta,bőven elfér már itt az ő irása.Mint azóta látható is. Tudod, hogy a fuldokló az utólsó szalmaszálba is kapaszkodik.Neki akkor attól ütötték el a kezét.
Nem véletlen lépett ki!
Imrusova!
Szerintem az nem megoldás, hogy valaki itt jár le, itt éli ki valakin a sérelmeit, pláne úgy, hogy az az illető még csak nem is tehet róla. Kicsit kontrollálni kell magunkat!
Én szívből sajnálom, ha problémája van, de az ember csak azzal tudja megbeszélni ezeket, letisztázni, akivel problémája van, jelen esetben Veled. :)
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Beszélgessünk könyvből feldolgozott filmekről, melyik tetszett jobban?