Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van. (tudásbázis)
Ezt örömmel olvasom!
Maj" szój"! ;)
Te még tőlem is durvább hipochonder vagy.
Én az orvosi részét végzem, a jogi dolgokat a fiam intézi :))
De ha nem titkos, kiszedem belőle, és értesítelek.:))
Szólj, hátha benne vagyok a végrendeletben! :)
Még elemzem a felvételt :))
Remélem, más lesz
Na bebizonyosodott a daganat?
Vihogok mint akinek elmentek otthonról... :D
De, szerintem igen. És a dokihoz a válaszokból felállított diagnózissal fog menni. :((
Az anyák ritkán tévednek. Veled kapcsolatban én is beletrafáltam. :(
Innen fogja kezdjél a hipochondriából való kigyógyulásra gyúrni!
Ő sem szeret nagyon válaszolni.
Nem hiszem, hogy választ fogsz rá kapni, mert, vagy tényleg komoly mentális problémái vannak, vagy csupán csak kíváncsi a fórumozók reakciójára, de csupán felteszi a vélt betegségeiről a kérdést, és lép is tovább.
Megy a rákos sejt hogy agydaganatot képezzen.
Megy és csak keresi keresi kersi keresi........
ugye azért azt te sem gondoltad komolyan,hogy itt fogsz erre a kérdésedre érdemi választ kapni....nyugtass meg kérlek!:)
Menj el dokihoz, csinál egy kivizsgálást, ami ha negatív , pszichiáter kell.
Telefondoktor műsorunkat hallották kedves hallgatóink!
Pszichiáter? Már bocs.........
És egy teljes orvosi vizsgálat sem ártana!
Jajj, azt a tavgyogyito mindenit.
Orvos! Ct, mri, stb...
Hú.Rögtön agydaganat.Ha nem vagy jól miért nem mész orvoshoz?Most komolyan.Egy fórumon látatlanban diagnosztizálni egy agydaganatot igencsak necces.
Lehet simán fülprobléma is, ami ha fokozódik, nagggyon kellemetlen tud lenni.
Menj el orvoshoz, ha a körzeti már elzavart ezzel, a sürgősségire, ott megnéznek, hat órát tölthetsz bent, vagy küldenek tovább.
Minden esetre első az orvos.
Mert ez egy olyan hely.:)
tényleg erre járt a modi :)
Orvos? Miért nem mész orvoshoz?
Nem tudom miért gondolják itt sokan hogy itt távgyógyászok vannak.
Ja,tök fiatal,ebben a korban szét kéne rúgni az ajtót!!
További ajánlott fórumok: Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért? Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal Létezhet hogy agydaganat vagy csak hipochondria?! Mi a véleményed a gyermekvállalásról a mai bizonytalan, válságos helyzetben? Biztos vagy bizonytalan? Hirtelen hanyinger, tompa fej, rossz latas es bizonytalan talaj erzet .Mit jelenthetnek ezzek a tunetek?