Hirtelen hanyinger, tompa fej, rossz latas es bizonytalan talaj erzet .Mit jelenthetnek ezzek a tunetek? (tudásbázis kérdés)
Nem hiszem, hogy lenne orvos, aki a Plavix tulzott hasznalatat engedne.
Eleg veszelyes gyogyszer, es, gondolom, ok sem akarjak azt, hogy a fejuk guruljon..))
indokolatlan plavix szedése mellett igenis kialakulhat haemofilia.
attól hogy van egy brencsánod még nem értesz hozzá.
En nem szedetek vele semmit, legyszi ne mondj ilyet! Pusztan leirtam egy esetet, amikor a gyogyszer szedese sikerrel jart, es utana hozzatettem azt, hogy sok mas betegseg oka lehet a tuneteinek.Azonnal az orvoshoz!
Ha innen szerzi be az infot, az mar az o problemaja, inkabb elmenne az orvoshoz,minel elobb.
Kulonben a PLAVIX egy szuper gyogyszer, amit hasonlo esetekben hasznalnak, pl.ha agyi erelzarodas esete forog fenn,es hasonlo az Aszpirinhez, aminek verhigito hatasa van.Jol bevalt.
En nem is ajanlottam, hogy szedjen ilyen gyogyszert,;igazsag szerint ehhez a gyogyszerhez orvos nelkul nem is juthatna hozza! Period!
Szoval, legyszi es ne vadolj!
haemophilia/hemofília: vérzékenység (X-kromoszómához kötötten öröklődő, általában csak férfiakon mutatkozó, nők által közvetített betegség, oka a véralvadási faktorok hiánya vagy csökkent képződése)
ref.: Brencsán orvosi szótár
:)
Egyik betegemnel hajszalra ugyanezek a tunetek leptek fel. A CT kimutatta, hogy kisebb agyi erelzarodasa volt.
Mutet kizarva,de, miutan szedte a PLAVIX nevu gyogyszert harom honapig, az ujabb CT vizsgalat szerint az a kis erelzarodas teljesen megszunt.
Azota semmi baja.
De, ettol fuggetlenul meg sok mas betegseg tunete is lehet.Ilyen esetben azonnal orvoshoz kell fordulni! Jobb felni, mint megijedni..))
sinus thrombosys..... ha szedsz antikoncipienst, de ezer egymillió más is lehet. kéne egy koponya ct
basszus miért nem mész orvoshoz?
Vérvétel az első.
Igenis menj orvoshoz.
Rengeteg betegségnek vannak ilyen tünetei. Igazából mapanság az orvostudomány is csak találgatni tud, mert egyszerűen annyi betegség és egyéb kórfolyamat van ami a legkülönfélébb tüneteket okozhat. Amiket leirtál ezek alapján lehet Meniére-szindróma, szkerozis multiplex, Candida, de egyszerű vitamin és ásványianyag hiány is. Ezért mondom, hogy szinte lehetetlenség kitalálni mi okozza, még egy orvosnak is. Nemhogy egy laikus számára.
Bár az ilyen "kézzelfoghatatlan" tünetekre az orvosok azt mondják pihenjél többet. Szóval lehet, hogy hiába mész, de legalább nyugodt a lelkiismereted. Egy próbát megér..
Jó sok féle betegséget felsoroltatok! :-)
Eggyel tudom szaporítani a sort, nálam ezek a terhesség tünetei voltak, és ahogy látom talán nálad is fogyika, mert az adatlapodon úgy látom éppen a terhességed elején lehettél, amikor a bejegyzésedet írtad.
A topikindítót is szólítom! Kiderült, hogy mi a bajod? Meggyógyultál?
Hát,figyelj!Én pánikbeteg vagyok,ezekkel a tünetekkel mentem orvoshoz,plussz volt még a fulladás-érzés,küldtek mindenhova,aztán kiderüólt idegi alapon van! :(
De én is javaslom az orvost,mert akár ez,akár más bajod van,és elhanyagolod,csak rosszabb lesz!
Jelenthet elsősorban cukor betegséget és vérnyomás problémát is.De lehet szívrobléma is, agyi történés, stb.
Gyorsan orvoshoz kell fordulni!!!
Üdv: 'rotfusz'
Hát akkor el kellene menni a neurológiára. A barátnőmnek volt agydaganata ilyen tünetekkel. :( Meg is műtötték, a műtét szerencsére jól sikerült.
Nem riogatni akarlak. A végén eléggé tántorgott és fel is volt kicsit puffadva.
További ajánlott fórumok:
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Hirtelen rámtörő hányinger, mitől lehet?
- Hirtelen fellépő éjszakai hányinger mitől lehet?