Ha most veszek egy új TV-t, akkor ahhoz még kell az a "doboz", hogy legyen adás? (tudásbázis)
Nem "magas" .... túl alacsony.
Nem sűlyedek tovább a Te - személyeskedő - szintedig (Te kis kíváncsi), mert ott legyőznél a rutinoddal. :-P
1. Én kérek elnézést, ha bárhol "lehülyéztelek" volna! Ha mégsem, akkor csak úgy érzed. :-)
2. "... családban tapasztaltak" ... tehát MÁSOK?!
Te a "máséval vered a csalánt"?
Én a saját(!) VALÓS tapasztalatomat osztottam meg a kérdezővel, míg Te BOWIE 21-es hsz.-szintjén írogatsz.
Akkor a saját maguk elleni parasztvakítás, mert az ő válaszait másoltam ki.
De legyen az, te meg legyél boldog, hogy igazad van. :D
Én meg tudom amit a családban tapasztaltak. Nyugodtan hülyézzél tovább, lepereg rólam, nem azt nézem mit mondanak.....
Ezt - amiket leírtál - úgy hívják: "parasztvakítás".
Nem ez volt a kérdés!
30-40 ezer Ft-ért már lehet kapni olyan TV-ket (55 cm-es képátlóval), amelyeken NÉZHETŐ az olcsó piaci "lepke" antennával 7 földi sugárzású adás ... INGYEN!
Ennyi!
Kinek jó?
Mindenekelőtt annak tűnik alternatív és költséghatékony megoldásnak, aki olyan családi házban, társasházban, nyaralóban stb. akarja megoldani a tévékérdést, ahol megoldható az egyedi antenna felszerelése. Az is lényeges, hogy olyan helyen legyen az ingatlan, ahol működik a szolgáltatás, illetve hogy a csatornák számában is kompromisszumot kell kötni – egyelőre legalábbis.
Hol működik a szolgáltatás?
A honlap adatai alapján jelenleg a lakosság 88 %-a fér hozzá a Mindig Tv-hez. Ahogy az alábbi térkép mutatja, Vas megye szinte teljes területén működik a dolog. Aki azonban biztosra akar menni, az a „Lefedettségi adatbázis” menüpont alatt a településen belül utcára és házszámra is rákereshet. (Mi próbaként beütöttünk néhány címet, mindenhol jelen volt szolgáltatás.)
Mindig Tv
Mi kell hozzá?
A Mindig Tv digitális úton sugároz, így a csatornáinak vételéhez két alapvető dolog szükséges. Először is kell egy megfelelő antenna, másodszor egy megfelelő televízió.
Az antenna nem egy nagy fakszni. Egy úgynevezett DVB-T antenna kell hozzá, amivel sok családi ház eleve rendelkezik, ha meg nem, akkor már 2-3 ezer forinttól már kapható. Az Antennak.hu– n például már külön rovata van a Mindig Tv vételére alkalmas antennáknak.
--------------------
Erről beszéltem, csak úgy nem jön vagy antenna, vagy speciális készülék kell hozzá. Amiben benne van a vételi lehetőség, az meg 100 ezer Ft fölötti
van csak.
Na, ez az a hsz. amiben a butaságot terjeszted.
Miért kell hozzászólni olyanhoz, amiről fogalmad sincs?
2 éve nézzük LG TV-n a földi(!) sugárzású adásokat, attól függetlenül, hogy van dekóderünk is. Viszont ha nincs rá szükség, nem kapcsoljuk be (pl. RTL,M1,M2, DUNA).
Tehát igenis VAN ingyenes adás, amit a megfelelő (dekóderes) TV-vel lehet nézni.
A készülék árának SEMMI KÖZE az adáshoz! :P
Már néztem. De engem nem is érdekel. :)
Eleve ezekből a csatornákból amit felsoroltál az M2-t szeretem a meséi miatt. Az RTL, TV2 népbutító . hülye sorozataival , én szennycsatornának tartom őket. A Duna, meg mindig a határon kívüliekkel foglalkozik, meg ....,na nem írom már le mivel :D Persze akad itt legalább minőségi műsor is.
Majd a fórumindító eldönti mire van igénye.
Mindenkinek szép napot! :)
Egyébként ez jó kis vakvezetvilágtalant fórum lett.:DDD
Tipikusan Bözsi néni, MAri néni, Júúcsa néni kiült a ház elé, hogy megvitassák a világ új dolgait.:))))
Hát, ha nem hiszed, járj utána. [link]
Ennél többet nem tudok mondani neked erről. :)
Hát, a miénk (egy samsung led tv, 3 éves) most megnéztem, elvileg alkalmas a magyarországi szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére..ez van a könyvében. De sosem próbáltuk.
Az átállás óta viszont nem tudom van e szabad digitális műsorszórás.
'Naja, az ismerősömnek bekötötték szociális alapon, nagy car. Máe nem tudom hányszor voltak kint náluk és a boksz mellé, még antennákat csereberétek, Bp,-ről van szó.
Na mindegy, lehet más kerület más város, másképpen működnek a dolgok, mások a vételi lehetőségek.
Néztem, normális műsorok fogadására kell előfizetés.
Nem nagy dobozos TV-im vannak,nem is 2 Ft-ba kerültek, nekem UPC csomagom van, ha nem lenne tuti nem tudnék vele fogni semmit, igaz nem próbáltam még.
Ingyen nem hiszem, hogy bármit is adnak, gondolom akkor beleépítik a készülék árába.
Szia, Ha új tv-t veszel, gondolom LCD vayy LED, azok olyanok, hogy nézheted rajta a Mindigtv 7 ingyenes előfizetés nélküli adását,
Ott ahol veszed,van szakember, aki erről majd felvilágosít, de keresd a tv-n a Minidigtv matricát.Amelyiken van, azzal lehet nézni.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted milyen étrend kell ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen?
- Akkor legyen világbéke... :D
- Szerintetek létezik olyan, hogy valakinek akkora babája legyen, hogy ne tudja természetes úton megszülni?
- Van valaki akire várok, legyen az egy nap, egy hónap vagy egy év, várni fogom akkor is, ha esik vagy havazik, ...
- Mi kell manapság ahhoz, hogy valaki rendőr legyen?
- Mi kell ahhoz, hogy anya és gyermeke között meglegyen az az igazi anya-gyerek viszony?