Ha kiderülne, hogy pár hetes terhes vagy, eltitkolnád karácsonyig, hogy akkor jelentsd be a férjednek? (beszélgetős fórum)
Szerintem erre nincsenek szavak :)
De hogy en sem ereztem meg magam ilyen furcsan, mint amikor kimondtam hogy terhes vagyok, az biztos. Ja, lehet azert mert nem tortent meg ilyen :D
Eddig is a tenyeren hordott a ferjem, de most teljesen megbolondult :)
Penteken be sem mentunk dolgozni, eltuntunk 2 napra a vilag elol :)
En is kicsit "lenyugodtam" legalabb.
Biztos nem bírnám ki:)
Mondjuk ha dec. 23 lenne, akkor talán:)
Hozd össze a kettőt.
"Szívem, tudod mit szeretnék karácsonyra? --- Babaholmit!"
Hát én december elején tudtam meg, hogy jön a baba, de nem bírtam várni. Viszont mikor vásárolni voltunk egy áruházban elsétáltam vele a babaholmikhoz és megkérdeztem, hogy mit szólna, ha jövőre nekünk is szükségünk lenne ilyesmire. Nagyon örült.
Ha különben örültök a babának, ne sajnáld, ha egy kicsit felborul az életetek. Attól is borul, ha akartok, de nem jön és az még szomorúbb.
Ha 1 hét múlva lenne karácsony, akkor talán...de addig még van másfél hónap.
Amúgy nálunk már azt tudta, hogy mikor kellene menstruálnom és már aznap kérdezte, hogy mi a helyzet, mert annyira terveztük már :)
En ki se birnam :)
Ez egy akkora èlmèny, h nem a karacsony miatt fogod megjegyezni ;) nem kell ekkora korites neki :)
Nem titkolnám el.
De nem gondolkoznék ilyenen,hacsak nem pár nap választana el a karácsonytól.
Meghitt pillanat,pici cipő,karácsonyfa,száncsengő meg bejgli...:)) Tiszta romantika!:)
A rokonoknak lehet megtartanám karácsonyra,de azt se tudnám,mert túl nagy a szám.
Igen, meg ha par naprol lenne szo, esetleg...de igy tenyleg nem jo otlet.
Szurkolok neked! :)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?