Ha jártok masszőrhöz... (beszélgetés)
8. moonlight13
2010. dec. 13. 18:18
Szerintem is allergia lehet. Azt meg néha elég nehéz megszüntetni.
7. db78bacc4f
2010. dec. 6. 18:51
Szerintem várni kell és rendesen letisztítani a hátad masszázs után. Ha sokadik alkalommal sem múlik el, akkor valamit nem bír a bőröd.
6. d'moni
2010. dec. 6. 11:07
Az én masszőröm előtte megkérdete, hogy milyen masszázskrémet használjunk: száraz, zsíros stb, és olyan krémet használt amilyet megbeszéltünk. Van semleges is.
5. gyöngyszemü
2010. dec. 5. 20:44
Vagy esetleg beindított a masszázs valamilyen méregtelenítést nálad, és így jön ki...
4. last
2010. dec. 5. 20:40
Valami rozmaringos olaj volt,a 4.masszázs után lett már szembe tűnőbb és rengeteg.
Most utoljára testápolót használt,de abból meg beitta a bőröm szinte a fél dobozt.Most próbálom szüneteltetni megint pár 7ig,de sajnos így télen nem nagyon tudom szellőztetni a bőröm.
Próbáltam a radírt,de semmit nem ért.
Sztem meg inkabb az lehet,hogy allergias a borod arra az olajra amit a masszor hasznalt!Legkozelebb mondjad neki.Nekem a masszor natur mandula olajat hasznal es semmi gond nincs vele,nem allergizal.
Masszőrrel nem jártam így. De bőrradírozd le, az apránként helyre hozza majd a pórusaidat.
1. last
2010. dec. 5. 20:21
Valaki járt már úgy hogy nem bírták a hátán a pórusok és az olajtól eltömődtek,rengeteg pattanása lett amik viszketnek...
Mit használtok rá?Van valami speciális kenőcs?
További ajánlott fórumok:
- Országos vérhiány! Ti jártok vért adni?
- Ti jártok szolizni? Szép az, ha barna valaki?
- Ti mennyire betegen jártok dolgozni?
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?
- Ti milyen gyakran jártok masszázsra?
- Nyakfájással csontkovácshoz, vagy masszőrhöz kell menni, ha már a gyógyszer nem használ?