Ti jártok szolizni? Szép az, ha barna valaki? (tudásbázis)
Nem járok,szerintem nagyon szép a fehér bőr.
A nők nagy részének egyforma színe van a szolárium miatt télen-nyáron,én nem akinek be a sorba.
Nyáron ha idom,lehetosegem engedi,én is szívesen napozok,de elsősorban nem azért,hogy barna legyek,hanem mert imádok a napon feküdni.
Kint Németországban jártam, szép lett a bőröm de csak ősztől tavaszig...aztán jött a napsütés 😊😊
Itthon már nem járok. ..kert,udvar strand...
Én hál' istennek alapból kicsit kreolosabb bőrű vagyok, így nem sűrűn veszem igénybe a szolit. Ha nyáron lebarnulok is, szinte egész évben tartom a színem. Volt, hogy régebben eljártam egy héten egyszer szoliba, de inkább megvártam a nyarat és óvatosan barnulgattam...pedig nem szoktam leégni. Biztos bőrtónustól is függ, de az én bőröm inkább lett szürkés, természetellenesen sötét, mint szép, természetes napbarnított színű. Nem is csoda... Gondoljunk már bele, hogy a szoli egyébként is mit tesz a bőrrel. Az nem normális dolog, hogy 10 perc alatt lesz olyan színed, mint mondjuk egy 2 órás napozással. Mi fényt nyel el szerencsétlen bőr?? Van olyan ismerősöm, aki sajnos már annyiszor járt szoliba, hogy az egész arca sötét pigmentfoltos lett. És már kenhet rá bármit.
Szóval aki mindenáron ragaszkodik hozzá, az csak ésszel tegye.
Én aztán nem gazdagítok szolárium-tulajokat. Nem érdekel, milyen a színem, a gyerekkori pár leégés után így is figyelnem kell a bőrrákra.
Nyáron sem fekszem ki a napra, nem is értem, hogy lehet csak napozni órákon át. :D
Nem.
Igen, nyáron. Télen fura ezen az éghajlaton.
Nem.
Szerintem, szoli nélkül is lehetek sexy...:))
További ajánlott fórumok:
- Szőke haj és barna szem? Mi a véleményetek? Szép lehet?
- Szép barna hajfestéket keresek, olyat ami nem kopik és csillogó lesz tőle a haj.
- Alapozó, ami nem sárga, hanem szép barna?
- Melyik a legjobb fahéjbarna hajfesték, ami szép színt ad?
- Szerintetek mivel fessem be a hajam, ha szép hamvas barnát szeretnék?
- Jár valaki a XIII-i Visegrádi utcai Kleopátra szépségszalonba szolizni?