Szőke haj és barna szem? Mi a véleményetek? Szép lehet? (beszélgetés)
Pontosan:) Én személy szerint Gwen Stefanira hasonlítok oly szempontokból, hogy "hófehér" bőröm van nagy barna szemem és nagyon világos festett szőke hajam:)
voltam fekete, vörös rézvörös, barna és violett színű hajjal is, de ezek közül egyedül tán a rézvörös ami jól állt, igaz egy idő után állítólag nagyon sápadtnak tűntem vele, mióta szőke vagyok csak pozitív visszajelzést kapok. Amellett, hogy nagyon jól fiatalítja az embert a szőke haj (szerintem)
A termeszetben ez a parositas ritka, inkabb mogyoroszinu barna szemekkel van, ha termeszetes, ettol fuggetlenul bortipus kerdese, mert jol is allhat, Britney-nek szuper, pedig sotetbarna a szeme, Jessica Alba-n marhara nem tetszik.
Azert is lehet, mert Jessica neger beutesu(hawaii, ha jol tudom), mig Britney feher (ezert all jol neki).
Ami illuziorombolo lehet, a sotet karikak es a sotetebb(sargas) szemfeherje vagy a "bajusz" helyen levo pigmentaltabb bor, a tul sotet szemoldok, ezert termeszetellenes, amikor az, a sajat tipusat senki sem tagadhatja le. De ha megis meg akarja probalni, akkor ezekre figyelnek oda: korrektor mindig a szem ala es a kulso szemzugba, picit a szaj felett, es mindig tokeletesen bajusztalan, egy fekete bajusz, ha csak pihe, akkor is nagyon latszik, es szemoldok vilagosbarnara festve. Sokan ott rontjak el, hogy haj kiszokit, de a reszletekre nem figyelnek oda
Pedig hogy erőltetik sokan :)
Azt gondolja ha kék a szeme akkor csakis szőkén jó.
Nekem sötétbarna a szemem és tök világos szőke voltam sokáig. Kipróbáltam a barnát,szőkés-barnát...semmi nem állt jól csak a világosszőke. Mindenkinek nagyon tetszett.
Nem bőrszíntől (kivéve aki tényleg sötét bőrű nagyon) nem szemszíntől függ hanem arc karaktertől. Pl Angelina Jolie világos szemű és bőrű,mégis a barna áll jól neki. Beyonce szines bőrű mégis tök szép szőkén.Shakira is szőkén szép...stb. Eredetileg is szőke voltam gyereknek. És még ha napozok és lebarnulok akkor is tök jól áll. Mert MÁS! Különleges. Pasik nagyon szeretik. Szőke haj-kék szem vagy barna haj-barna szem túl snassz. Ha kék szemem lenne és menne az arcomhoz tuti fekete hajam lenne. Persze van akinek természet ellenes,de valóban arc karaktertől függ,láttam már sok szőke hajú kék szeműt akinek borzasztóan állt a szőke.
Nagymamám világoskék szemű, hófehérbőrű és fekete hajú volt és gyönyörű. Angliában és Írországban is sok ilyen színkombinációjú lány van és nagyon szépek.
Visszatérve az eredeti témához: nagyon függ az árnyalattól. Katherine Heiglnél nagyon látszott, hogy művi és még Jessica Alba is bazárian nézett ki a Fantastic 4-ban a nagyon szőkével. Viszont, ha csak olyan közép szőke, karamlles melírt rakat bele valaki, akkor nagyon szép lehet.
szerintem nem rossz ..pláne ha szép bociszemek :)
A vörös haj zöld szemmel a fekete haj kék szemmel is nagyon jól mutat .
További ajánlott fórumok:
- Sötét barna hajat, hogy lehet szőkére festeni? Milyen festék kell hozzá?
- Lehet festett szőke hajat egy lépésben barnára festeni?
- Ezüstös szőke hajat be lehet festeni barnára?
- Sötét barna haj leszivatása után szőke enyhén vöröses szine lett, a vöröset hogy lehet eltünteni?
- Lehet festett szőke hajból házilag barnát varázsolni?
- Mi lehet az oka annak, ha szőke hajfestéket felviszem a hajra, az nem barna árnyalatú lesz, hanem vöröses?