Szép barna hajfestéket keresek, olyat ami nem kopik és csillogó lesz tőle a haj. (beszélgetés)
Szia, bocsi, csak most jártam erre.
Már nem emlékszem a számára, valamikor februárban festettem azzal, azóta nem.
szia!
én garnier naturalt-t használok, pont ma festette be a barátnőm vele a hajam, ja a szín középbarna, szép csillogós és sejmes, ráadásul most akciós a rossman-ba:)
En is 4hetente szoktam festeni a hajamat,nekem is ugyanaz a problemam.Viszont most nehany kiserlettel mar kiprobaltam,hogy minden heten hajmosas elott keszitek egy pakolast tojassargaja,olivaolaj,mez,es citromleve,ezt kikeverem es felviszem a hajamra es hagyom rajta kb.20-25 percig.Azt vettem eszre,hogy mintha a sotet szinbol levesz egy kicsit,talan a citrom vagy a mez miatt nem tudom.Viszont nagyon szep csillogos lesz es puha lesz a mosas,szaritas utan.
A L,oreal Casting ben vannak jo barna szinek,igaz hogy en a csokolade szinut probaltam,annak ugyanolyan szine lett mint ami a foton volt.Nekem tetszett az a szin,igaz,hogy van benne voroses,de valoban,majdhogynem mindegyik olyan arnyalatot ad.
Nem, nem, de megkerestem:
Loreal casting creme gloss
Ez az még valamikor tavasszal festettem a hajam, de nem kopott ki.
Én pont ma vettem hajfestéket,már fel is kentem.
Hát én sötét cseresznye színűt vettem,de nagyon sokféle színskálát mutattak. A dobozban minden benne van: a festék,hidrogén,hajpakoló szérum,nylon kesztyű,és nem is volt drága.
További ajánlott fórumok:
- Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú?
- Létezik, hogy közép vagy sötétbarna hajat egy világos szőke hajfesték világosbarnává netán szőkévé tesz?
- Melyik hajfestékettől lesz biztosan világos- vagy középbarna a hajam?
- Palette világosbarna hajfestéktől lesz középbarna hajam?Írjon aki próbálta!
- Melyik a legjobb Loreal hajfesték, ami szőkítőpor nélkül világossá és hamvassá varázsolja az eredetileg sötétszőke-világosbarna hajamat?
- Van olyan barna hajfesték ami világosít is egyben?