Melyik a legjobb Loreal hajfesték, ami szőkítőpor nélkül világossá és hamvassá varázsolja az eredetileg sötétszőke-világosbarna hajamat? (tudásbázis)
Akkor ne használjak oxit?? Az nem világosít?
:)
Szerintem ehhez semmit sem kell, de feketét biztosan nem fest szőkére...
Legrosszabb esetben nem fedi be teljesen, de elrontani nem tudja.
Köszi, nagyon sokat segítettél! :)
És oxit kell használni? Mert ehhez nem értek..
Nem rosszból írtam, amit írtam...:D
Csak szeretném megadni a hajamnak legalább a lehetőséget...:D És a Loreal hajfestékről csak jókat hallottam, a neve is mond valamit.:)
A festékes dobozokon lévő fejek, hajszínek eléggé megtévesztőek!
Annyit megjegyeztem a fodrászomtól, hogy a rajta lévő azonosító szám 10, vagy ennél nagyobb legyen. Alacsonyabb szám sötétebb színt eredményez.
"Csak én eldöntöttem, hogy Loreallal fogom festeni, mert az drágább, ezért bizti jobb."
Ez azért nem teljesen igaz, hogy a drágább mindíg jobb,persze olcsó húsnak is híg a leve,de ne általánosítsunk!
Én ezért írtam,mert ezt a szőkítőt ismerem ami bevállt,Loreált nem próbáltam még,mert azóta a fogdrász bnőm kezeli a hajam és Matrixot használunk!
Köztudott, hogy a Loreal termékei jobb minőségűek, és ez az árban is meglátszik... :)
Egy ilyen festék kb 2-3szor drágább, mint a Palette vagy a Garnier.
Persze amit te irtál, bizti jó!! Csak én eldöntöttem, hogy Loreallal fogom festeni, mert az drágább, ezért bizti jobb. Egyszer már használtam és igaz, hogy előtte szőkítve volt a hajam, de csodás színe lett és nem is ez a lényeg, hanem hogy még előápoló is volt benne a hajhosszra, az utóápoló balzsam pedig több mosásig elég.:)
Szia!
Ezt ki mondta, hogy a Loreal nem annyira káros:D?Ilyen nincs,minden festés és szőkítő eljárás káros a hajnak!Sajnos:(
A Garnier Color naturels festéknek van az EO árnyalta aminek a neve "kiszőkítő"!Ez 4-6 árnyalatot is tud világosítani,ha világosbarna hajad van és igazi szőkét szeretnél,ezt próbáld meg,nekem ezzel szuper lett,mert csak 1x kellett befesetenem,és nem szivatgatni össze vissza többszőr!
Légyszi segítsetek, nagyon fontos lenne...:)
És a Loreal festék nem annyira káros, igaz?
Linkeljetek képet is, légyszi...:)
És ha oxit raknék a festékbe? Vagy az nem így működik??... :D
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyan kedvenceid, amik eredetileg gyerekeknek készültek?
- 3 hónapos babánál kipróbálhatjuk az eredetileg négy hónapos kórtól ajánlott Hipp instant teát?
- Hogyan varázsolj egyedi gyerekszobát
- Lehetséges, hogy egy 60 kg-os nőnek eredetileg legyen E méretű keble?
- Extra világos hamvas szőkéből (11.11) sötétszőkére (8.) váltanék, milyen lesz az eredmény??
- Szökére van melírozva a hajam, szőkitőporral csinálta a fodrász, mi lesz ha én ráfestek szőke hajfestékkel?