Extra világos hamvas szőkéből (11.11) sötétszőkére (8.) váltanék, milyen lesz az eredmény?? (tudásbázis)
Sziasztok, ti mind ismeritek az Alfat, ugy latom.
A 3D-vel van tapasztalatotok?
Ha a hamvasra "meleg"árnyalattal mész (vöröses) akkor lesz zöld, én úgy tudom saját tapasztalat alapján :(
Ha most hamvassal van festve, akkor leress sötétebb árnyalatot, de hamvas legyen az is.
Valószínű, de a fantázianévnél beszédesebb a színkód. Az első fele, pl. 11, 8 a színmélység, a pont után van a hamvas, vöröses stb. árnyalat.
Ennek megfelelően az alfa oldalán biztos megtalálod.
én anno simán felvitte, befogta, nem lett zöld. Alfaparfot (is)használtam, dobozosat. Hamvas szőkéből valamennyi sötét szőkére fogta be. Eredeti hajszínem sötét szőke, szőkés barna.
De ha aggódsz, csinálj egy próba tincset! ;)
Sziasztok!
Osztom Agostina véleményét.
Talán jobb szakemberre bízni!
Aztán ha már kialakult az általad vágyott szín, bátran lehet otthon festegetni
A hamvasodra vörössel kevert sötétszőkét kell felvinni, különben zöldül, valószínűleg elsőre rohamos tempóban ledobja, másodikra már kevésbé, de majd meglátod. Én remélem, hogy a harmadik festés után már elfogadhatóan egyenletes marad. Kb. ilyen volt az árnyalatváltás nálam is, szintén hamvas volt a kiindulási alap.
Szerintem amíg kevergetni kell, addig jobb ha fodrászra bízod, mert ha túl sok lesz a vörös, bánni fogod.
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- Világosbarna hajat lehet samponnal sötétszőkére festeni?
- Melyik a legjobb Loreal hajfesték, ami szőkítőpor nélkül világossá és hamvassá varázsolja az eredetileg sötétszőke-világosbarna hajamat?
- Hamvas világosbarna vagy sötétszőke(már-már szürkés)árnyalatú hajszint szeretnék.Milyen hajfestékkel érhetem el?