Alapozó, ami nem sárga, hanem szép barna? (tudásbázis)
Loreal true match, azt hiszem. Nagyon sok színe van, van sárgás és rózsás, kinek milyne a bőrszíne.
Ugyanakkor én leírt véleményekből úgy olvasom ki, hogy nincs két egyforma ember, akinek ugyanolyan színű lenne az arcán, mégha hasonló is a bőrtónusa. Lehet függ a bőr típusától, zsírosságától stb... A fene sem érti. Ami az egyiknek jó, az a másiknak nem biztos, hogy jó lesz.
Ez így nem igaz.
Mindegyikben több árnyalat van.
Az alapozó kiválasztása nagyban függ attól, hogy milyen a bőrtípusod.
Az enyém érzékeny, száraz, már többet végigpróbáltam.
Még egy szavazat az Essence-re.
Stay all day, illetve a hab állagúja is jó, tégelyes Soft Touch Mousse a neve, nekem az sem sárgás. De utóbbi száraz bőrre nem az igazi.
nem egy nagy márka úgy általanosságban,de nekem még eddig a márkának más terméke nem vált be,az Essence ről van szó.
EDDIG jó drága és "nívós"márkákat használtam alapozokbol ,mert nagyok a pórusaim és a rosszabb alapozok hajlamosak beleülni a nagyobb pórusookba ami ugye nem egy szép látvány+ sok alapozó hajlamos volt a nap végére "elmászni",ha nem fixáltam kellően,vagy én sem találtam megfelelő árnyalatot.Legutobb próbáltam a lorealt én is,utáltam,aztan kiprobáltam az Essence alapozóját...meglepett mert összvissz 3000 ft és annál jobb/ Stay all day 16 h -ez a pontos neve,mert úgy tudom essence is többféle létezik/.Szép ,egyöntetű bőrfelszín,tartósság és létezik belőle elég sokféle árnyalat,én elégedett vagyok vele.
További ajánlott fórumok:
- Mivel érdemes melírozni a hajat, amitől nem sárga lesz, hanem hamvas?
- Fülgyertyázás után a gyertyát szétbontva, az abban található sárga színű por és az a barna micsoda?
- A középbarna hajamat ha szőkére akarom festeni, de nem akarom szivatni, és nem akarom, hogy sárga legyen, milyen festéket ajánlanátok?
- Ha a hajam hidrogénnel melírozom, hogyan csináljam, hogy ne sárga hanem hamvas legyen?
- Piros szélű sárgásbarna foltok a hason
- Mitől sárga a csapvíz(meleg víz)?Néha sötétebb barnás színe van, de egy idő után újra normális színe lesz.Lehet tőle bajom?(fürdés, mosogatá