Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat? fórum

ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat? (tudásbázis)

1 2
tegnap 06:19
nekunk sok aldi van itt,de nem szeretem,mert nincs valasztek.
febr. 9. 07:51

Aldi nincs a környéken, mi Lidl-t szeretjük. Jó termékek,szerintem jó áron is. Előző napi pékárú féláron, ha nyitásra mész még rengeteg van.

Vasárnap reggel kevesen vannak, lehet válogatni.

55. globus (válaszként erre: 54. - Semleges)
febr. 9. 07:23

Én ezek közül egyiket sem. Átláthatatlan raktáráruházak, közepükön raklapos katyvasz, zsúfoltság. Termékek csomagolása eltér a megszokottól, kihívás megtalálni egy natúr kockasajtot, vagy mosogatószert. Metró is ilyen, bár ott táblák jelzik, mi merre.

Nemrég "egyirányúsították" a Pennyt nálunk, ami azt jelenti, szűk ösvényen lehet végigmenni, visszafordulás nincs, végigvezet a bolton és pénztárnál ér ki. Ha valaki szüttyög előttem, meg kell várni, míg továbbhalad. Kösz, ide se többet...most már csak az ISP maradt tágas, átlátható, vagy embert küldöm.

febr. 9. 07:09
LIDL-be járunk, de gondolkodom, hogy megnézem az ALDI-t is. Náluk a LIDL-be mire odaérünk többnyire nincs az akciós termékekből már a meghirdetés napján sem. Nem tudom eldönteni, hogy visszatartják, keveset kaptak vagy az ott dolgozók felvásárolják.
febr. 9. 06:44
nalunk is van ismerem,de en nem szeretem,csak par dolgot lehet ott venni es messze nem jo egy heti bevasarlashoz.alig van valasztek.
dec. 15. 22:15
Gyakran járok oda vásárolni. Szinte minden van, ami nekem kell.
dec. 15. 00:40
Komoly heti bevásárlásra túl kicsi. Pontosabban nics elég nagy választék, aránylag kicsit olcsóbb.
dec. 15. 00:38
nalunk is van/nem otthon elek/,de en nem szeretem,keves dolog van es egy heti bevasarlast nem lehet ott megcsinalni,de lehet otthon nagyobbak vannak,mint en s tobb valasztekkal is!
49. ancsix
2013. szept. 1. 20:15
Szeptember 5-én nyit a Soproni úton Budapesten egy új
2013. aug. 10. 12:39
Mi amit vásárolunk ott: ásványvíz elég olcsó, a nápolyi isteni, pizza(szalámis nagy, sonkás kicsi), fagyasztott sültkrumplinak való is nagyon finom, és 5 literes olajat.
2013. aug. 10. 10:52

Az utóbbi két évben szinte kizárólag Aldiban vásároltunk, nagyon elégedett vagyok. Már tisztítószert és a saját márkás mosóport is onnét veszem, semmivel nem rosszabb mint a "nagy" márkák, sőt... egyedül talán az öblítők kicsit kevésbé illatosak, de ugyanolyan puha lesz tőle a ruha.

Ami viszont szembetűnő, az a joghurt... kislányom rendszeresen hányt a nagyszülőknél, mint kiderült mindig Danone terméket kapott. Itthon semmi gond nem volt a joghurttal, amióta a nagyszülők is az Aldiból veszik a joghurtokat, azóta ott sincs gond... Szóval maximálisan elégedett vagyok :)

2013. jún. 4. 07:43

Nem ismerem az otthonit, csak az angolt. Nem tudom, az otthoniban van-e az almas-ecetes ablaktisztito, de verhetetlen :) Sok minden massal egyutt.

4.5 kilos libat 6-7 fontert arultak tavaly, belsosegekkel egyutt :)

2013. jún. 4. 06:47
Sajnos tőlünk is messze van,de mi is szeretünk ott vásárolni.:-)
44. ancsix
2013. jan. 29. 19:55
Már felénk is van szó-szó
2012. szept. 24. 17:56

Én is szeretek ott vásárolni.Jó tapasztalataim vannak.

Mostanában több régóta használt tisztító szert cseréltem le "aldisra".Ugyan olyan jó minőségűek,csak lényegesen olcsóbbak!

A lidl-es árukat nem szeretem.

2012. szept. 19. 05:33
Nekünk bevált az áru választékkal,-árakkal is elégedettek vagyunk.
41. ancsix
2012. jún. 11. 15:31
Tőlünk messze van :-(
40. anikko (válaszként erre: 32. - Rencsilany)
2011. dec. 24. 00:15
én a lidl-el vagy így nekünk a pelenkájuk vált be nagyon, jobban szeretem, mint a Pam...rst!
39. anikko
2011. dec. 24. 00:13
a dini üveges gyümilevét imádom, nagyon fini,sűrű és 199,-
38. ancsix
2011. dec. 23. 20:03
Én rossz húst vettem ott, kivülről gyönyörű volt és nem volt elszíneződve sem, aztán amikor kinyitottam láttam,ahol érintkeztek a szeletek zöld, soha többet nem veszek ott.
2011. okt. 8. 22:46
egyáltalán nem olyan, mint a LIDL.talán egy picit drágább, de igényesebb. Sjanos nem sok jövőt jósolok nekik, mivel a LIDL nagyon belehúzott a saját pékségükkel, keynérszeletővel...nagyon profik és finomak. Drukkolok az ALDI-nak, kint is szerettem ott vásárolni.
36. ancsix
2011. okt. 8. 21:05
Tudja valaki mikor nyit a Savoya Parknál levő? Épület felhúzva,parkoló kész, plakát kint, de nyitási info semmi.
35. Jaina
2011. máj. 31. 11:36
Ja és az édességeik verhetetlenek :)))
34. Jaina
2011. máj. 31. 11:35
Nagyon szeretem a sajátmárkás termékeiket, mosószerből, mosogatógép tablettából stb. csak Aldisat veszek. Nagyon örültem, amikor itthon is lett Aldi, korábban a corn-flakes-eket mindig Németországból kellett behozatnom ismerősökkel :D Kisebb a választéka, mint mondjuk egy auchannak, de ha kisebb bevásárlás van, akkor mindig az aldiba ugrok be, csak nagybevásárlásra megyünk auchanba.
2011. máj. 31. 11:24

Szeretem.

Próbáld ki,érdemes.

32. rencsilany (válaszként erre: 31. - Gicus83)
2009. máj. 29. 12:01

én is szeretem:)

vannak termékek,amiket kifejezetten ott vásárolunk!

2009. máj. 29. 10:47
A többiekkel ellentétben én nagyon szeretem,szerintem sokkal jobb mint a Lidl.igaz,hogy nem mindegyik termék olyan ismert márka de én már sok mindent kipróbáltam és nagyon finomak!
2009. máj. 29. 10:23
Ez ugyanaz az aruhazlanc, ami Ausztriaban is megtalalhato, csak ott az üzleteket Hofer-nek hivjak.
2009. márc. 24. 07:54
Olyan mint a LIDL csak jóval drágább,nem szeretem!
2009. márc. 24. 07:28

Sziasztok!

Nálunk nyílt egy Aldi,kb 10x voltam.Tényleg olyan mint a Lidl.

Amit mindíg veszek:Paradicsomos hal,joghurt,vaj,tejszelet,óriás táblás csoki,nedves wc papír.

Ezek nagyon jó árban vannak,és lényegesen olcsóbbak,mint bárhol máshol :)

De mást nem nagyon veszek,pl a hús fél kg annyiba kerül,mint máshol egy kg,a tisztítószereit nem próbáltam..

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook