ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat? (tudásbázis)
Aldi nincs a környéken, mi Lidl-t szeretjük. Jó termékek,szerintem jó áron is. Előző napi pékárú féláron, ha nyitásra mész még rengeteg van.
Vasárnap reggel kevesen vannak, lehet válogatni.
Én ezek közül egyiket sem. Átláthatatlan raktáráruházak, közepükön raklapos katyvasz, zsúfoltság. Termékek csomagolása eltér a megszokottól, kihívás megtalálni egy natúr kockasajtot, vagy mosogatószert. Metró is ilyen, bár ott táblák jelzik, mi merre.
Nemrég "egyirányúsították" a Pennyt nálunk, ami azt jelenti, szűk ösvényen lehet végigmenni, visszafordulás nincs, végigvezet a bolton és pénztárnál ér ki. Ha valaki szüttyög előttem, meg kell várni, míg továbbhalad. Kösz, ide se többet...most már csak az ISP maradt tágas, átlátható, vagy embert küldöm.
Az utóbbi két évben szinte kizárólag Aldiban vásároltunk, nagyon elégedett vagyok. Már tisztítószert és a saját márkás mosóport is onnét veszem, semmivel nem rosszabb mint a "nagy" márkák, sőt... egyedül talán az öblítők kicsit kevésbé illatosak, de ugyanolyan puha lesz tőle a ruha.
Ami viszont szembetűnő, az a joghurt... kislányom rendszeresen hányt a nagyszülőknél, mint kiderült mindig Danone terméket kapott. Itthon semmi gond nem volt a joghurttal, amióta a nagyszülők is az Aldiból veszik a joghurtokat, azóta ott sincs gond... Szóval maximálisan elégedett vagyok :)
Nem ismerem az otthonit, csak az angolt. Nem tudom, az otthoniban van-e az almas-ecetes ablaktisztito, de verhetetlen :) Sok minden massal egyutt.
4.5 kilos libat 6-7 fontert arultak tavaly, belsosegekkel egyutt :)
Én is szeretek ott vásárolni.Jó tapasztalataim vannak.
Mostanában több régóta használt tisztító szert cseréltem le "aldisra".Ugyan olyan jó minőségűek,csak lényegesen olcsóbbak!
A lidl-es árukat nem szeretem.
Szeretem.
Próbáld ki,érdemes.
én is szeretem:)
vannak termékek,amiket kifejezetten ott vásárolunk!
Sziasztok!
Nálunk nyílt egy Aldi,kb 10x voltam.Tényleg olyan mint a Lidl.
Amit mindíg veszek:Paradicsomos hal,joghurt,vaj,tejszelet,óriás táblás csoki,nedves wc papír.
Ezek nagyon jó árban vannak,és lényegesen olcsóbbak,mint bárhol máshol :)
De mást nem nagyon veszek,pl a hús fél kg annyiba kerül,mint máshol egy kg,a tisztítószereit nem próbáltam..
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Szeretsz turkálóban vásárolni?
- Kevés pénzből olcsón vásárolni, finomakat főzni!
- Mini Yorkit szeretnék vásárolni
- Szerintetek a Lidl-ben, Aldi-ban kapható futócipők mennyire jók? Érdemes ott vásárolni?