Szerintetek a Lidl-ben, Aldi-ban kapható futócipők mennyire jók? Érdemes ott vásárolni? (tudásbázis)
Szerintem ne kockaztass, hogy tonkremenjen egy eletre a labad!
Lidl-s futócipőt használok 5 hónapja zumbázni, aerobikra, isteni... nem fáj azóta semmim... bokát is kitűnően tartja, csak ajánlani tudom!!! Alig várom h legyen újra, kell még egy :)
Szerintem ne tedd! Épp annyira jók, mint az Auchanban vett fitness cipőm, amiben lerohad a lábam 20 perc után, az izzadástól és a fájdalomtól egyaránt. Pedig állat jól néz ki, csak éppen használhatatlan.
Ha valaki fut, főleg ha még betonon is, akkor: Asics, Nike, Adidas, Saucony. Most hirtelen ezek jutottak eszembe, biztos van más márka is. Nem mindig kell megvenni a 30e Ft-os cipőt. Üzlet sem mindegy, mert megfelelő szaküzletben segítenek a cipő kiválasztásában. Noname futócipő legfeljebb boltba menni jó, de arra meg ott vannak a street sportcipők.
Sajnos a Deichmann nem egyenlő a márkával. Silány minőségű cipők rengetege van ott is, mint a Humanicban, vagy Renoban.
Futócipőt nem vennék ilyen helyeken. Amíg az hamis tefal edényt max. kidobod, a térded, ízületed ettől végleg oda lehet. Több év betonon futás után is tökéletesek a lábaim, ez azért van, mert a megfelelő cipőben futok.
Én nem vennék..Ki tudja,mennyire "futócipő" az a futócipő...Ha futás közben derül ki,hogy mégsem az,az igen fájdalmas lesz...Nekem Nike futócipőm van,kb.5 évvel ezelőtt vettem,és azon kívül,hogy kívülről kicsit kopott,semmi baja,talpa egyben,stb.Akkor volt 18 ezer,de megérte,azóta egyáltalán nem fáj a lábam futás közben/után.Máshogy támasztja alá a lábat,mint egy normál sportcipő.
Márkás cipőt is lehet rossz minőséget venni.2 éves unokámnak a Deichmannban vettek kis csizmát a fiamék.Még vége sem volt a télnek,már levált a talpa.Mondanom sem kell,hogy kisunokám nem sokat gyalogolt benne.
A futócipőnél fokozottan igaz lehet:
Olcsó húsnak híg a leve..
Vigyázni akarsz térdedre, izületeidre ruházz be egy rendesre. Tartósabb és jobb is lesz.
Cipőt, főleg futócipőt, ami közben ugye elég nagy terhelésnek vannak kitéve a lábaid tuti nem vennék Aldiban vagy Lidl-ben. Még ha csak "kocafutó" vagy, akkor sem. Ha rendszeresen akarsz kocogni, meg pláne.
Sajnos be kell ruházni egy jó minőségűre, de abban legalább megbízhatsz.
nagyon alaposan meg kell nézni, mit veszel! Általában elég jó minöségüek, de ki lehet fogni igen cafat minöséget is!
Én cipőt egyibken sem vennék.
Szerintetek a Lidl-ben, Aldi-ban kapható futócipők mennyire jók? Érdemes ott vásárolni?
További ajánlott fórumok: