Ha csak tojást eszek fogyhatok? (beszélgetés)
Szia!
Igazán nem is értem, hogy miért írtok olyanokat össze, hogy így megutálja, meg úgy nem tud rá nézni soha többé...
Én megcsináltam a kéthetes tojáskúrát. 5.2 kg ment le. Igaz, ezalatt nem jártam edzeni, csak az alapdolgokat mozogtam, mert a második hétre már kevés energiám maradt. EGYÁLTALÁN NEM UTÁLTAM MEG A TOJÁST!! Sőt! Tök jó kajákat találtam ki azóta főt tojással.
Én különben csak az első 3 napon ettem pusztán tojást, utána mindig hozzá némi zöldséget. Pl egy fél kígyóuborka, vagy egy jégcsapretek, vagy kétmaroknyi vegyes saláta csak minimálisan ízesítve.
Ha gyorsan be akarod indítani a kúrádat, akkor csináld meg, csak utána vigyázz, mert fokozottabban gyorsabban ugrik vissza a leadott kiló! Ha kitartasz utána is, akkor megmaradhat az elért mínuszod!
Sok sikert, én azt mondom, hogy vágj bele!
Szia! Szerintem csak zsírégető ételeket fogyasszál,így nem éhezel,nem utálsz meg semmit és fogyni fogsz.Van egy nagyon jó könyv amiben receptek is vannak de minden szempontból sokat lehet tanulni belőle a táplálkozásról.
A címe: Az éltető étkek arany szutrája írta:dr Danima Damdindorj Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Igen, lehet fogyni, de ahogy előttem is írták, nagyon komoly betegséget is lehet szerezni mellette. Minimum két hétig csak tojást eszel, semmi mást.
A szervezetünknek minden tápanyagra szüksége van.
Mielőtt belekezdenél, ellenőriztesd a koleszterin szintedet, mert ha a tudtod nélkül esetleg magas már most, akkor csak bajt csinálsz vele.
Én inkább azt javaslom, hogy olyan diétát keress, amelyben mindenféle tápanyag benne van.
lehet
de figyelembe kell venni, hogy pl a tojás sárgája emeli a koleszterinszintet, így azt enni egész nap, hetekig....hát, szerintem nem érdemes.
Inkább egyél sok zöldséget, fehérjedús ételeket, halat, csirkét. Sokszor de keveset és mozogj sokat.
Szerintem fogyhatsz, de annyira monoton, hogy már 2-3 nap után csömöröd lesz a tojástól. Én a hagyományos narancsos fogyókúrát próbáltam korábban, de annyira egyoldalú volt, hogy 4-5 nap után feladtam. Ráadásul utána mindent ettem amit értem, kis túlzással kifordítottam a hűtőszekrényt.
Rájöttem, hogy az én esetemben nem jön be, ha kikötik mit egyek. Próbálok diétás mennyiségben és minőségben étkezni, azonban az én ízlésemnek megfelelően.
Persze fogyhatsz, meg beteg is leszel.
Egészséges változatos táplálkozás csökkentett mennyiségben + sport. Ezt javaslom.
További ajánlott fórumok:
- Többet nem veszek be egy szem gyógyszert se csak vitaminokat. Élhetek így életem végéig?
- Ha nem értek csak az "emberekhez", mint ápoló sosem leszek anyagilag stabil?
- Tapasztalatokat kernek: Ha du. 4 utan nem eszek szerintetek mennyit fogyhatok (/ honap)?
- Fogyhatok csak attól, hogy kevesebbet és este egyáltalán nem eszem? Tapasztalatok?
- Ha 4 hónapig 1300 kcal alatt eszek, egészségesen, napi sporttal, akkor mennyit fogyhatok? (167 cm, 80 kg)
- Létezik olyan tojás diéta, amiben szinte csak tojást kell/lehet enni?