Ha azt mondta nem akar komoly kapcsolatot? (beszélgetés)
Ha azt mondta, akkor úgy is van. Inkább csak rövidtávú kapcsolatban gondolkodj.
Ismeretségi körömben van ilyen pasi. Minden barátnőjével közli, hogy nem "házasulós" fajta :))
Nekem azért fenntartásaim vannak, mert alakulhat úgy is, hogy "én megmondtam az elején is"...
Persze nem érdemes egy kapcsolat legelején már esküvői harangokat hallani, de azért jobb óvatosnak lenni. Vagy úgy kezelni, ahogy mondta: nem komoly kapcsolatként.
Azt várd meg, amíg neked mondja, akkor valószínűbb, hogy nem akar veled komoly kapcsolatot.
Addig, meg míg nem mondja, ismerkedjetek, ha meg mondja, akkor is a fene tudja, hogy attól, hogy ő mit akar, az élet hogyan alakítja a dolgokat. Én is azt mondom, hogy nem akarok ma dolgozni menni...
Tök mindegy. Ismerkedtek, ebből még bármil lehet. Lehet, hogy egy hét múlva te menekülsz el.
Teljesen mindegy, hogy az ember milyen ellveket vés a kőbe. Ha jön az igaz szerelem, ott kő, kövön nem marad ;)
Lazulj, élvezd a jelent, és ne agyalj!
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Komoly kapcsolatot ír majd közli, egyenlőre nem akar csak kalandot - miért döntenek így a pasik?
- Vak emberrel te kezdenél komoly kapcsolatot?
- Mit tegyek, ha a pasi nem akar komoly kapcsolatot, de én szeretem?
- Ha azt mondja a srác nem akarok komoly kapcsolatot..., akkor...?
- Aki discoban ismerkedett, lehet komoly kapcsolatot is akár kialakitani?