Aki discoban ismerkedett, lehet komoly kapcsolatot is akár kialakitani? (beszélgetés)
Ez azért nem teljesen igaz!
Én például párhuzamosan jártam mindkét helyre. Ebből ma már csak a színház maradt meg, a diszkó már nem az én világom, lassan 32 évesen. :-)
Csatlakozom a többiekhez. :-)
Mi is egy diszkóban ismerkedtünk meg, több, mint 15 éve és azóta is együtt vagyunk, már házasokként, 2 gyerekkel. :-)
Discoba pultoztam.Első este oda ült egy srác,miközben dolgoztam végig beszélgettünk.5-kor végeztem. Kérdezte hazakísérhet?Mondtam hogy autóval vagyok.Akkor legalább a számom adjam meg:)
Mondtam nem hiszek a discos ismerkedésben.Azóta 4 év telt el,házasok vagyunk,és van egy 7 hónapos kislányunk:)
:-))11éve ismerem,és 5 éve házasok vagyunk!
mi több...most lesz 14-én a házassági évfordulónk.és mivel a kisebb gyerkőcünk is már elég nagy oda megyünk abba a diszkóba megünnepelni:-)))
Szerintem sem lehetetlen.
Mi 12 éve vagyunk együtt és nagyon jól működik, azóta összeházasodtunk és van két gyönyörű lányunk.
Persze, hogy lehet!
Én is discoba ismerkedtem meg a párommal és már eggyütt élünk!:)
Szerintem embertől függ, hogy futó vagy komoly kapcsokat lesz!
Szerintem is lehet bármi ha valakit discóban ismersz meg. Nekem például volt egy több éves kapcsolatom, és pont egy ilyen helyen ismertem meg.
És a tesóm is ott ismerte meg a feleségét akivel már 13 éve együtt vannak. Én azt gondolom hogy szórakozó helyekre olyan személyek is járnak akik kapcsolatot keresnek..
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Mennyire jelenthet problémát ismerkedésnél, párkapcsolat kialakításnál egy nőnek az, hogy már jó ideje munkanélküli?
- Hogyan lehet normális kapcsolatot kialakítani a családon belül ha egyébként mindenen vita van?
- Párkapcsolat mellett - internetes ismerkedés
- Miért van az hogy aki csonka családban nőtt fel, az nem tud szoros emberi kapcsolatokat kialakítani, miért nem tud kötődni emberekhez?